Extra large  he11321 zidane rpthumb
KLATRER OPP; Real Madrid vant tilbake tredjeplassen på tabellen med gårsdagens seier over Málaga.

Zidane etter kamp: Málaga (B)

Zidane pratet med pressen på La Rosaleda etter gårsdagens seier over Málaga.

Vi spilte bra men det er ikke lett å spille mot et lag som ikke fortjener plassen de besitter på tabellen. Vi er motiverte, var seriøse, spilte bra og fikk et godt resultat. Det var viktig å rotere på spillerne så flere får spilletid.
Jeg prøver å gjøre mitt beste slik at alle får spilletid men det er ikke alle som vil hvile. Det gjenstår en kamp før Champions League semifinalen, så får vi se hvordan det går. Vi er i god form, alle er friske og godt trente. Det er utrolig viktig at alle spillerne mine er tilgjengelig.

Isco

Jeg er fornøyd med måten han spiller på og målet han scoret. Dette er hans hjem og han spilte en god kamp. Jeg er glad på hans og lagets vegne. Han vokste opp her og fortjener denne type velkomst. Han var en viktig spiller for Málaga og i dag er han like viktig for Real Madrid.

Benzema og Bale

Karim kommer aldri til å gi seg. Selvfølgelig ville han likt å score, han hadde mulighetene. Alt som manglet i dag var et mål, men han gir seg ikke. Det har vært et vanskelig år for han når det gjelder dette. Utelate Bale? Det var en taktisk avgjørelse, på samme måte som resten av spillerne som ikke reiste med oss i dag.

Burde vi hente en ny spiss til Santiago Bernabéu? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07