Extra large masemiro
MÅLSCORER: Casemiro scoret sitt femte mål for sesongen i går kveld.

Spillerkommentarer: Málaga (B)

Casemiro, Vallejo og Lucas møtte pressen etter seieren over Málaga.

Real Madrid hadde i går kveld tatt turen til Málaga for å spille mot et hjemmelag som er klare for nedrykk. Los Blancos hadde full kontroll gjennom hele kampen og vant til slutt 1-2 takket være scoringer av Isco og Casemiro. Etter kampen møtte flere av spillerne pressen for å snakke om kampen.

Casemiro:

Vi visste at dette kom til å bli en vanskelig kamp mot et hjemmelag som har hatt en vanskelig sesong. Vi spilte bra og hadde full kontroll på kampen. Vi senket tempo og intensiteten litt mot slutten og klarte ikke å holde nullen. Det er tre nye poeng som blir med hjem til Madrid og vi kommer til å fortsette i samme spor og sørge for at vi tar flere poeng fremover.
Ligaen er ikke over enda og det betyr at vi må kjempe på helt til siste slutt og forsvare klubbemblemet. Vi håper at lagene over oss taper poeng slik at vi tar innpå ledelsen de har på tabellen. Det å spille defensiv midtbane er en vanskelig posisjon og jeg gjorde en stor feil i dag som kunne blitt skjebnesvangert, men Keylor Navas hadde en god redning. Like etter så snappet jeg opp ballen og endte med å score et mål. Slik er fotballen.

Isco

Han er viktig for Real Madrid. Vi vet hvor stolte Málaga er som har produsert en spiller av slik kvalitet. Vi håper han blir her i mange år fremover slik at vi kan fortsette å nyte magien hans på banen.

Vallejo:

Det viktigste i dag var å vinne kampen og sørge for at vi fikk de tre poengene. Jeg er glad for at jeg igjen kan spille kamper og jeg føler meg komfortabel på banen. Jeg må fortsette å jobbe hardt slik at jeg får mer spilletid på banen. Laget spilte en god kamp og vi er fornøyde med seieren.
Denne kampen gir oss selvtillit og vi gleder oss nå til å spille Champions League-kampene mot Bayern München.

Ramos

Ramos, Varane og Nacho er for meg de tre beste midtstopperne i verden, og jeg er utrolig heldig som får lære av dem hver eneste dag på trening. Sergio spesielt snakker alltid og prøver å følge opp de yngre gutta. På banen fins det ingen ord som kan beskrive ham annet enn fantastisk.

Zidane

Jeg ønsker å gratulere Zidane. Han har vært her i kort tid og likevel har han allerede vunnet 100 kamper som Real Madrid-trener. Han er sikkert også fornøyd med dette og det er en ære at han er treneren vår.

Lucas:

Det viktigste for oss i kveld var å vinne kampen. Vi er fornøyde med måten vi spilte kampen på og vi er glade på Isco sine vegne. Det har vært altfor mye prat om straffesituasjonen forrige uke. Folk er sjalu og takler ikke å se Real Madrid i en Champions League-semifinale for åttende sesong på rad. Vi fokuserer på oss selv og vi er veldig glade for at vi er i semifinalen i Champions League.

Bayern

De er et fantastisk godt lag. Giganter i Europa og vi kan ikke vente på å spille mot dem.

Hva synes du om det spillerne hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07