Offisiell kunngjøring fra klubben

Real Madrid CF har gjennom sin offisielle webside (realmadrid.com) kommet med en kunngjøring vedrørende etterforskningen av returoppgjøret i Supercupen.

Real Madrid CF ønsker å uttale følgende i forhold til det spanske fotballforbundets avgjørelse i å starte en etterforske av hendelsene som forløp seg i returoppgjøret i den spanske Supercupen.

1. Real Madrid CF har fra begynnelsen valgt å vise forsiktighet og ansvar for ikke å mate den spente atmosfæren som skapes av slike hendelser.

2. Real Madrid CF ønsker å uttrykke hvor overrasket vi er over å få vite om etterforskningen som har blitt startet fem dager etter kampen, kun noen timer etter at FC Barcelonas president offentlig forlangte at det spanske fotballforbundet skulle ta affære.

3. Real Madrid CF ønsker at etterforskningen skal klargjøre helt hva som skjedde under og etter kampen. Klubben ønsker at det kastes lys over alle provokasjoner, fornærmelser, ydmykelser og aggresjoner som vårt førstelag og trenerstaff var utsatt for, både på banen og inne i spillertunnelen. Disse tingene ledet dessverre vei for hendelsene som fant sted.

4. Real Madrid CF vil fortsette å forsvare foretakets iboende verdier og vil alltid streve etter best mulig samarbeid mellom klubber og institusjoner over hele verden.

Pmn6