Extra large  1rm6398thumb
EN KAMP; Det gjenstår en kamp i årets La Liga-kampanje for Zizou og mannskapet hans.

Zidane etter kamp: Celta Vigo (H)

Zidane er veldig fornøyd med gårsdagens seier over Celta Vigo, i det som var sesongens siste hjemmekamp på Santiago Bernabéu.

Jeg ønsker at alle spillerne mine er påskrudd og klare for Kiev. Deretter vil jeg få hodepine når jeg må velge elleveren min, men jeg liker det sånn. Vi spilte en god kamp, noe som var viktig for oss. Treninger er ikke det samme som kamper. Vi så fokuserte ut, spilte god fotball fra starten av, scoret seks mål og holdt nullen.
Jeg er glad på Keylors vegne. Han har mottatt mye kritikk men målene vi har sluppet inn denne sesongen har ikke vært kun hans feil, alle er involvert. Han var viktig i dag, og reddet oss ved to-tre anledninger – samtidig som han spilte ballen raskt til Modric for det første målet, da Bale løp gjennom og scoret. Sånt er avgjørende.

Terminliste

Vi kan ikke velge terminlisten vår. Sånn er det i år, selv om vi i fjor hadde to uker til å forberede oss til finale. Vi kan ikke gjøre noe med det. Det er ikke et problem for meg, jeg er sikker på at vi vil være klare.

Startelleveren i Kiev

Jeg vet ikke hvem som skal spille enda. Jeg har ingen anelse.
Bale er i god form. Han spiller bra og beviste det i dag også. Jeg er glad på hans vegne, målene hans og det han representerer. Nøkkelen er at alle skal være i best mulig form. Det gjenstår en kamp til før finalen og vi må spille som i dag. I Kiev kan jeg velge mellom 24 spillere.

 Utvikling som trener

Jeg har forbedret meg siden min første mesterligafinalen, det er uunngåelig. Jeg liker det og hvis jeg skal fortsette, så må jeg alltid forbedre meg. De jeg jobber med hjelper meg, samt øktene med laget.

Nye signeringer

Det er uunngåelig. Folk tenker alltid på potensielle signeringer. Alle de største spillerne ønsker å komme hit, det er en sterk klubb med en historie om snakker for seg selv. Jeg er heldig som får trene disse spillerne og verdsetter alt de gjør. Selv i de tøffeste tider. De kjemper, løper og gir alt, men det kan ikke alltid gå vår vei. Klubben verdsetter spillerne sine. Vi kan ikke kontrollere ting utenfra.

 Europa League-finalen

Jeg skal se på kampen som en fan. Det er symbolsk. Marseille er barndomsklubben min. Jeg blir veldig glad hvis de spiller en god kamp. Det blir tøft fordi Atlético har hatt en fantastisk sesong. De forsvarer seg godt og forbedrer seg hvert år. Når to lag skal spille en finale betyr det at de har hatt en herlig sesong. De er to fantastiske klubben, vi må vente og se hva som skjer i finalen.

Hvem ønsker du skal starte mot Liverpool i Kiev?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07