Extra large hakimi
GOD: Achraf Hakimi spilte en strålende kamp mot Celta Vigo.

Spillerkommentarer: Celta Vigo (H)

Achraf Hakimi og Marcelo møtte pressen etter sesongens siste hjemmekamp på Santiago Bernabéu.

Real Madrid tok i går kveld i mot Celta Vigo til sesongens siste hjemmekamp på Santiago Bernabéu. Det ble total dominans fra første til siste minutt og Los Blancos sendte Celta Vigo hjem til Galicia med 6-0 i fleisen. Etter kampen møtte Achraf Hakimi og Marcelo opp for å snakke med pressen.

Achraf:

Vi var gira på å avslutte sesongen med stil. Vi ville gi supporterne våre noe å feire i denne kampen og det klarte vi. Vi prøver alltid å holde nullen og det er tilfredsstillende at vi klarte det i dag. Dette laget har store ambisjoner og vi vil alltid ha mer, derfor kjørte vi på gjennom hele kampen og vi er fornøyde med hvordan ting utspilte seg.

Mål

Jeg gir alltid mitt beste når treneren gir meg muligheten til å spille. Jeg er en offensiv spiller og det er deilig at jeg kunne bidra med scoring i denne kampen. Zidane sa til meg før kampen at jeg skulle være helt rolig og bare nyte kampen. Det var en fin målgivende pasning fra Benzema.

Forbedring

Jeg jobber og forbedrer meg hver eneste dag. Jeg er veldig glad for at vi vant og for at jeg scoret. Jeg vet ikke stort om fremtiden enda. Jeg fokuserer på våre to gjenværende kamper så får vi tid til å diskutere med klubben etter sesongen om hva som skjer. Jeg er fremdeles ung, må forberede meg og er i Real Madrid for å lære av de beste spillerne i verden.

Marcelo:

Jeg føler meg bra og føler støtten fra alle lagkameratene mine og støtteapparatet. Vi er heldige som får spille for verdens beste klubb. Vi må gi alt for denne drakta og nyte hver eneste treningsøkt og kamp.

Villareal

Vi har fremdeles en kamp igjen i serien mot Villareal og vi har fokus mot denne kampen. Vi skal gjøre ferdig jobben mot Villareal først så får vi tenke på Champions League-finalen senere.

Hva synes du om det spillerne hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07