Extra large real madrid castilla 29.9.2017
GODE: Real Madrid Castilla avsluttet sesongen på godt vis og tapte kun en av sine siste ti seriekamper.

God sesongavslutning

Real Madrid Castilla fikk fart på sakene og avsluttet sesongen på godt vis med flere gode kamper.

Real Madrid Castilla spilte sin siste seriekamp i går og vant 1-2 borte mot Real Valladolid B. Cristo González scoret i sin sjette kamp på rad og sikret sin posisjon som Castilla-toppscorer med sin ellevte scoring denne sesongen. I sesongens to siste måneder tapte ikke Real Madrid Castilla en eneste kamp. Santiago Solaris mannskap spilte seks kamper, hvor de vant fire og spilte to uavgjort. Etter endt sesong så havnet Real Madrid Castilla på 8. plass, og dermed utenfor playoff-plassene til LaLiga 1|2|3. Nå venter det en periode med fri for Real Madrids akademispillere, før sesongoppkjøringen starter opp igjen i juli.

Statistikkmessig er det noen spillere som virkelig har utpekt seg denne sesongen. Cristo González var Real Madrid Castillas soleklare toppscorer med sine elleve fulltreffere, på delt andreplass finner vi Dani Gómez, Óscar Rodríguez og Luismi Quezada, alle med seks scoringer. Nevnte Quezada var spilleren som både deltok i flest kamper denne sesongen, samt at han spilte flest minutter. Venstrekanten spilte 36 kamper og fikk totalt med seg 3056 spilleminutter. Quezada er også den spilleren som slo flest målgivende pasninger denne sesongen, sammen med Franchu, med seks målgivende pasninger. 

Det er alltid slik at Real Madrid Castilla gjør store utskiftninger i spillertroppen mellom hver sesong, og det er lite sannsynlig at det blir noe unntak denne sommeren. Spillere som Sergio Reguilón, José León, Álvaro Tejero, Luismi Quezada og Óscar Rodríguez er alle spillere som fort kan ha spilt sin siste Real Madrid Castilla-kamp. En annen som går en utrykk fremtid i møte er Santiago Solari. Som oftest er det ikke godkjent hvis ikke Castilla kjemper om opprykk, noe som verken var tilfellet forrige sesong eller denne sesongen. Det er gode muligheter for at 41-åringen dermed ikke får fortsette i jobben, og det er Juvenil A-trener Guti Hernández som er favoritten til å ta over ansvaret for Real Madrid Castilla. 

Bør Santiago Solari få fortsette som Castilla-manager?

Pmn6