Extra large florentino p rez 1.6.2018 n3
NYTT STORTALENT: Det ventes at Florentino Pérez åpner sjekkheftet og punger ut for nok et brasiliansk stortalent.

Jakter brasiliansk stortalent

Real Madrid jakter 17 år gamle Rodrygo Goes og ser ut til å vinne drakampen mot Barcelona.

Det jobbes hardt i kulissene i Madrid om dagen. Florentino Pérez jakter Zinedine Zidanes erstatter, men Real Madrid-presidenten skal også være nær å signere et nytt brasiliansk stortalent. I fjor ble Vinicius Junior kjøpt fra Flamengo for nærmere 500 millioner kroner, men 17-åringen spiller fortsatt i den brasilianske toppdivisjonen. Denne gang er det 17 år gamle Rodrygo Goes som skal være på radaren til Real Madrid. Unggutten har scoret fem mål og slått to målgivende pasninger på ni seriekamper for Santos, og han scoret nylig et hat-trick på ni minutter for den brasilianske storklubben. Santos skal den siste tiden ha prøvd å forlenge kontrakten med stortalentet slik at de kunne øke utkjøpsklausulen hans til €100 millioner. 

Som vanlig så kniver både Real Madrid og Barcelona om Rodrygo, men det ser ut til at det er Los Blancos som kommer til å trekke det lengste strået. Barcelona skal ha tilbudt Santos €30 millioner, men dette ble avslått. Det skal fortsatt være uenigheter mellom klubbene etter at Neymar gikk til Barcelona fra Santos i 2013, og dette skal være noe av grunnen til at Santos ikke ønsker å selge Rodrygo til Barcelona. Real Madrid har tilbudt den brasilianske klubben €45 millioner, og det ser ut til at Santos har akseptert budet og at Rodrygo blir Real Madrid-spiller. 

Siden Rodrygo ikke er 18 år gammel så kan han ikke bli Real Madrid-spiller helt ennå. Kjøpet av Vinicius Junior ble offentliggjort i mai 2017, men som nevnt så spiller han fortsatt for Flamengo når kalenderen viser juni 2018. Flamengo-spilleren fyller 18 i juni, og da kan han flytte til Madrid og bli med Los Blancos på sommerens pre-season. Hva angår Rodrygo så fylte han 17 i januar, og han kan eventuelt ikke flytte til Madrid før i januar 2019, når han da fyller 18 år. Rodrygo er primært en venstreving, men han kan også bekle rollen som høyreving samt at han kan brukes som spydspiss. I likhet med mange andre unge brasilianere så er han kjent for fantastisk fart, gode dribleferdigheter og han har også en god skuddfot.

Vil du se Rodrygo i Real Madrid?

Pmn6