Extra large real madrid logo

OFFISIELT: Rodrygo til Real Madrid

Real Madrid har kjøpt brasilianske Rodrygo og 17-åringen ankommer Madrid sommeren 2019.

Det brasilianske stortalentet Rodrygo har blitt koblet til flere av verdens største klubber de siste ukene, men i dag kom bekreftelsen på at det er Real Madrid som har sikret seg angriperen. Først bekreftet Santos selv på sine hjemmesider at Rodrygo blir Real Madrid-spiller i juli 2019, og ikke lenge etterpå kom også Real Madrid med en pressemelding vedrørende kjøpet av det brasilianske stortalentet. I Santos sin pressemelding bekreftet storklubben at salget er det største salget for en Sør-Amerikansk klubb noen sinne, og det spekuleres i at overgangen skal ha en totalramme på €53 millioner. Her er et utdrag fra Santos' pressemelding.

Santos Futebol Clube og Real Madrid. C. F. har kommet til enighet om en fremtidig overgang for Rodrygo Goes. Spillerens overgang vil finne sted i juli 2019. Denne overgangen er tidenes dyreste overgang for en Sør-Amerikansk klubb.

Santos F. C. takker Real Madrid for deres profesjonelle holdning igjennom hele prosessen, samt at familien og representantene til spilleren har gjort forhandlingene gode for alle parter. 

Rodrygo fyller 18 år i januar, og grunnet FIFA sine regler om overganger for spillere under 18 år så kunne brasilianeren tidligst ankommet den spanske hovedstaden i januar 2019. Klubbene har allikevel blitt enige om at angriperen skal spille vårsesongen for Santos, før han så kommer til Madrid og deltar i pre-season i forkant av 2019/20-sesongen. Dermed blir dette veldig likt Vinicius Junior, hvor hans overgang til Real Madrid ble annonsert i mai 2017, men det er først nå i sommer at unggutten kommer til den spanske hovedstaden. Dette var hva Real Madrid kom med i sin pressemelding. 

Real Madrid C. F. og Santos Futebol Clube har blitt enige om at spilleren Rodrygo Goes blir Real Madrid-spiller når han er blitt myndig.

Selv om spilleren kunne kommet til klubben i januar 2019 så har vi blitt enige om at overgangen vil finne sted i juli samme år.

Velkommen, Rodrygo!

Pmn6