Extra large transfertorsdag 21.6.2018
TRANSFERTORSDAG: Vi er midt i VM, men ryktene florerer rundt verdens største fotballklubb som vanlig!

Transfertorsdag: - Serber på vei inn?

Real Madrid er i gang med planleggingen av neste sesong, og det betyr aktivitet på overgangsmarkedet.

I forrige uke ble Julen Lopetegui presentert som Real Madrid-manager og 51-åringen har allerede begynt planleggingen av 2018/19-sesongen sammen med Florentino Pérez. Det er knyttet stor spenning til hva Los Blancos vil foreta seg på overgangsmarkedet denne sommeren, og det har allerede verset flere rykter rundt spillere på vei inn og ut av klubben, men foreløpig har Real Madrid forholdt seg rolig. 17 år gamle Rodrygo Goes har signert, men han ankommer ikke Madrid før neste dommer grunnet alderrestriksjoner. Det er ventet at Real Madrid forholder seg forholdsvis rolige til VM er ferdigspilt, og at det først da blir etter 15. juli at signeringene vil bli offentliggjort. 

I N N 

 • I forrige uke kunne vi skrive om at Real Madrid vurderer å hente inn den brasilianske landslagskeeperen Alisson. 25-åringen skal nå være svært nære en overgang til Los Blancos. Klubben og representantene til Alisson skal allerede være enige om keeperens personlige betingelser, og det er bred enighet mellom både MARCA og Calciomercato at det nå er uenighet om overgangssum som står i veien for overgangen. AS Roma skal tviholde på sitt priskrav på €80 millioner, men Real Madrid skal allikevel se for seg å komme til enighet med den italienske klubben om en prislapp på mellom €60 til €65 millioner. 
 • En som har vært på radaren til Real Madrid over en lengre periode er belgiske Eden Hazard. I disse dager befinner Chelsea-vingen seg i Russland for å prøve å lede sitt Belgia til VM-gull, og i et nylig intervju med den franske storavisen L'Equipe la ikke Hazard skjul på at en overgang til Real Madrid kan være interessant: "Real Madrid kan være interessant for meg, det vet alle. De vet hva de må gjøre om de vil hente meg. Hvis det handler om å dra til Madrid bare for å gjøre det, så vil jeg ikke. Jeg trenger et prosjekt, og det har jeg i Chelsea. Hvis jeg har et godt VM så blir ting enklere". Dette var bare noe av det 27-åringen hadde å si til den franske avisen, senere gjengitt av MARCA
 • Sagaen om at Real Madrid jakter Neymar fortsetter. MARCA meldte tidligere denne uken at Paris Saint-Germain føler seg sikre på å beholde sin store stjerne, samtidig som at det heller ikke skal være aktuelt for den franske storklubben å inkludere Neymar i en mulig byttehandel med Real Madrid for Cristiano Ronaldo. Josep Pedrerol i tv-programmet El Chiringuito, senere gjengitt av AS,  meldte dog senere om at Neymar har gjort det klart for Paris Saint-Germain at han ønsker å forlate klubben. Dette skal brasilianeren ha sagt ifra om til Nasser Al-Khelaifi mens den franske storklubben feiret Ligue 1-triumfen. Paris Saint-Germain håper allikevel på å klare å beholde rekordkjøpet fra 2017.
 • En annen av som fikk sitt virkelige gjennombrudd i 2017/18-sesongen var Sergej Milinković-Savić. Den 23 år gamle midtbanespilleren er nå på plass i Russland og spiller VM for Serbia, og han var blant annet meget god da Keylor Navas' Costa Rica ble slått 0-1. Den italienske avisen Corriere dello Sport kunne tidligere denne uken melde om at Real Madrid har fått opp øynene for midtbanespilleren. Julen Lopetegui skal ha lagt godt merke til Savic da han fulgte hans lagkamerat i Lazio, Luis Alberto denne sesongen, med tanke på uttaket til sommerens VM.

  Den samme avisen kunne melde om at Lazio skal ha satt en prislapp på vanvittige €150 millioner på midtbanespilleren. Manchester United skal visstnok allerede ha fått et bud på €110 millioner avvist, og også Paris Saint-Germain og Juventus skal være interesserte i 23-åringen. Den svært troverdige italienske journalisten Gianluca Di Marzio har også meldt om Real Madrids interesse i Sergej Milinkovic-Savic. ESPN hevder å vite at et møte vil finne sted mellom Florentino Pérez og Mateja Kežman, som er Milinkovic-Savic' agent i løpet av denne uken.
 • En annen Real Madrid skal vurdere å hente er tidligere Barcelona-spiller Thiago. Dersom Mateo Kovacic skulle ønske seg vekk fra Real Madrid og hovedstadsklubben ender opp med å selge kroaten så skal Bayern München-spilleren være den Real Madrid vil hente inn som erstatter, dette melder MARCA. Den tyske gigantklubben skal være villige til å selge den spanske landsalgsspilleren for €70 millioner. 

U T 

 • En som nærmer ser ut til å nærme seg en Real Madrid-exit er Borja Mayoral. Forrige uke skrev vi om at Real Betis skal ønske seg Real Madrid-spissen, men Los Blancos har også tilbudt Mayorals tjenester til byrival Sevilla, og Pablo Machín skal visstnok vurdere å hente Mayoral til de hvite og røde som en del av hans nye prosjekt i storklubben, dette melder MARCA.
 • SportMediaset, gjengitt av AS har meldt at Paris Saint-Germain har tilbudt Cristiano Ronaldo en årslønn på €45 millioner for at portugiseren bytter ut Madrid med Paris. Samme avis melder at den franske storklubben skal være villige til å legge rundt €300 millioner på bordet for å sikre seg Real Madrids storscorer. Manchester United skal også være interesserte i Ronaldo, men det er ikke rapportert noe om et eventuelt bud fra Ronaldos tidligere klubb. 
 • Paco Gonzaléz kunne tidligere denne uken i det spanske radioprogrammet El Partidazo de COPE avsløre at Mateo Kovacic' agent skal ha bedt Real Madrid om å selge midtanespilleren. Kovacic skal ikke være fornøyd med spilletiden han har fått de siste sesongene, og til tross for at han ellers er fornøyd med tilværelsen i Madrid så skal han ønske seg bort i jakten på mer spilletid. Gonzaléz kunne også melde om at Real Madrid skal ha satt foten ned og at de ikke kommer til å akseptere noe bud på 24-åringen.
 • Etter at Real Madrid signerte den 19 år gamle keeperen Andriy Lunin så går Luca Zidane en usikker fremtid i møte. Det har ikke blitt spekulert i verken overgangssum eller potensiell klubb, men MARCA melder at fere franske klubber som er interesserte i 20-åringen, uten å nevne noen spesifikke. 

Vil du se Sergej Milinkovic-Savic i Real Madrid?

Pmn6