Mourinho snakket med pressen

Etter 2-1 over Galatasaray møtte Jose Mourinho pressen for å besvare ulike spørsmål

"Det som betyr noe for meg er at klubben og laget har noen bak seg som støtter dem. Jeg konsentrerer meg like hardt hver eneste kamp, oppkjøringskamp eller ikke. Det er godt å ha kamper som denne slik at vi kan se hvordan det fungerer fra benken."

"Adan trenger å få spille. Han er ung og hadde ikke fått spille et eneste minutt for a-laget før jeg kom til Madrid. Vi tror at han har de nødvendige kvalitetene som trengs for å være Iker Casillas reserve. Tomas og Jesus vil spille for Castilla og vil få muligheten til å spille annenhver uke. Det er bra både for dem og for Castilla. Adans sak er annerledes. Han spilte idag, og han gjorde det godt. En keepers jobb er å redde, samtidig som han hjelper laget til å ta poeng. Redningen hans i avslutningen tillot oss å ta en viktig seier."

"Sahin er på god vei tilbake og er inne i den siste fasen før han er fullt tilbake. Det er en skam at han ikke har spilt enda, men jeg tror han vil bli fansens favoritt. Laget trenger ham. Vi trenger også å få Granero og Khedira tilbake i form."

"Coentrao vil spille i flere posisjoner. Det er derfor han er hentet til Madrid. Han er ikke en naturlig midtbanespiller, men han gjør det bra i den posisjonen. Vi har han sammen med Xabi. Alex vil også være med i den prosessen og vi vil hjelpe ham."

"Jeg føler meg bedre enn noen gang. Det som skjedde i går var kun at det var en liten gutt som hadde det moro. Det er alt. Det var en spøk av noen som hadde et telefonnummer som ikke var hans. Det var uprofesjonelt av de som skapte en nyhet ut av det, de hadde ingen garanti for at det var en reell handling. Hele saken fikk meg bare til å le."

"Fatih Terim er en god venn av meg og en fantastisk motivatør. Galatasaray har velutviklede spillere og jeg er sikker på at de vil gjøre det godt. Jeg ønsker dem all hell og lykke."

Pmn6