Extra large gettyimages 993530924 thumb
VMs BESTE SPILLER? Modric har vært nøkkelen til Kroatia sin sukssess i dette verdensmesterskapet.

Ukens oddstips: VM-spesial del 6

Det er tid for semifinale i årets VM i Russland.

Alle spill gikk inn i del 5 av vår VM-spesial, og vi ønsker å fortsette med de gode spillene. Begge lag scoret i Belgia-Brasil som forventet, og det ble under 2,5 mål i England-Sverige og Kroatia-Russland. Dermed ble det nye 13 units i boks og 100% uttelling igjen. Nå er det tid for semifinale og vi skal ta en ekstra titt på mål og spesialer. 

Ukens oddstips:

Spill nummer 1 (7 units)
Frankrike-Belgia
Begge lag scorer: JA
@1,76

To lag som er bedre offensivt enn defensivt. Belgia var heldige som ikke slapp inn flere mål mot Brasil og Frankrike hadde full kontroll mot et tamt Uruguay-lag. Belgia er i mine øyne et par hakk over Uruguay og viste enorm kontringsstyrke i kampen mot Brasil. Det lukter mål.

Spill nummer 2 (6 units)
Kroatia-England
Over 3,5 cornere til Kroatia
@1,80

Et spill med fin verdi. Kroatia hadde åtte cornere mot Russland, og selv om England er et bedre fotballag så tror jeg Modric & co kommer til å skape målsjanser. Kroatia er et ballbesittende fotballag som kan skape problemer for alle.

Spill nummer 3 (10 units, MAKSBET)
Kroatia-England
Scoring før 30 min: NEI
@1,68

Det blir mest sannsynlig en rolig og nervøs start på kampen der ingen lag kommer til å risikere noe. England er kjent for å score få mål i første omgang og jeg tror det blir 0-0 til pause. Her må det bare bli 0-0 etter 30 spilte minutter. Fin verdi på spillet, og derfor kjører vi på med 10 units.

Oddsen er levert av FANSBET.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07