Extra large cristiano ronaldo 19.3.2018 n2
EN ÆRE ER OVER: Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid til fordel for Juventus, og en æra i moderne fotballhistorie er over.

OFFISIELT: Ronaldo til Juventus

Ni år etter at han kom til klubben har Cristiano Ronaldo og Real Madrid skilt sine veier.

Rett etter at Real Madrid hadde vunnet Champions League for tredje sesong på rad så skapte Cristiano Ronaldo usikkerhet rundt fremtiden sin som Real Madrid-spiller. For ikke mange dager siden dukket ryktene om at Juventus ønsket å signere portugiseren opp, og 33-åringen var visstnok svært interessert i en overgang til Torino. Etterhvert har ryktene utartet seg, og for første gang siden 2009 så det ut til at storscoreren kom til å flytte på seg. Tirsdag ettermiddag kom bekreftelsen, Real Madrid har solgt Cristiano Ronaldo til Juventus. Klubben kom med en pressemelding vedrørende salget av kanskje tidenes største fotballspiller.

Real Madrid C.F kommuniserer at, etter ønske og forespørsel av spilleren Cristiano Ronaldo, så har klubben godkjent en overgang til Juventus F. C. 
I dag ønsker Real Madrid å uttrykke sin takknemlighet over en spiller som har vist seg å være verdens beste og som har markert en av de beste periodene i vår klubbs historie og i verdensfotballen.
Utenom titlene, trofeene og triumfene på banen igjennom disse ni årene, Cristiano Ronaldo har vært et eksempel på dedikasjon, hardt arbeid, ansvar, talent og forbedring. 
Han har også blitt tidenes toppscorer i Real Madrids historie, med 451 mål på 438 kamper. Totalt 16 titler, inkludert 4 Champions League-titler, med tre på rad og fire i løpet av de siste fem sesongene. På individuell basis, med Real Madrid-drakten har han vunnet 4 Balon d'Or, 2 The Best og 3 gullstøvler, i tillegg til mange andre utmerkelser.
For Real Madrid vil Cristiano Ronaldo alltid være en av de store og en unik referanse for de neste generasjonene.
Real Madrid vil alltid være ditt hjem.
Pmn6