Extra large cristiano ronaldo 8.12.2017
OVER: Cristiano Ronaldos tid som Real Madrid-spiller er over, og nå har portugiseren kommet med et avskjedsbrev.

Cristiano Ronaldo: - Tusen takk!

Cristiano Ronaldo har kommet med et åpent brev til fansen hvor han takker for ni år i Madrid.

Tirsdag kom nyheten som svært få var klar for å få, Real Madrid annonserte at de har solgt Cristiano Ronaldo til Juventus. Portugiseren gjorde det klart for klubben at han ønsket å bli solgt denne gangen, og Florentino Pérez lot 33-åringen få viljen sin. Storscoreren fortsetter sin spektakulære karriere i Torino, og han takker for seg etter ni fantastiske år i den spanske hovedstaden. I anledning sin avskjed med klubben så har Real Madrid publisert et avskjedsbrev fra hovedpersonen selv.

Disse årene i Real Madrid, i denne byen Madrid, har muligens vært de lykkeligste i livet mitt. 
Jeg føler kun enorm takknemlighet for denne klubben, for fansen og for byen. Jeg kan bare takke dem for kjærligheten jeg har fått. 
Men, jeg føler at tiden er inne for starte et nytt kapittel i livet mitt, og der er hvorfor jeg har spurt klubben om å akseptere denne overgangen. Jeg føler dette, og jeg spør alle, spesielt fansen vår, om å forstå dette. 
Det har vært ni helt fantastiske år. Disse ni årene har vært unike. Det har vært en spennende tid for meg, med mange fantastiske stunder, men også harde tider siden Real Madrid krever så mye, men jeg vet veldig godt at jeg aldri kommer til å glemme at jeg har kost meg med fotballen her på en unik måte.
Jeg har hatt fantastiske lagkamerater på banen og i garderoben, jeg har følt kjærligheten av fantastiske fans og sammen har vi vunnet tre Champions League-titler på rad og fire på de siste fem årene. Og også, på individuelt nivå så har jeg hatt æren av å vinne fire Balon d'Or-trofeer og tre gullstøvler. Alt dette i min periode i denne fantastiske og ekstraordinære klubben.
Real Madrid har vunnet hjertet mitt, sammen med familien min, og det er hvorfor jeg mer enn noen gang vil si tusen takk: takk til klubben, presidenten, direktørene, kollegaene mine, alle trenerne, doktorene, physioene og de fantastiske ansatte som gjør at alt fungerer og at hver detalj er perfekt. 
Tusen takk, enda en gang til fansen vår, og takk til den spanske fotballen. Igjennom disse ni spennende årene har jeg spilt mot mange gode spillere. Jeg respekterer og erkjenner dem alle. Jeg har reflektert mye og jeg vet at tiden er inne for et nytt kapittel. Jeg drar, men denne drakten, denne logoen og Santiago Bernabéu kommer alltid til å fortsette å føles som mitt eget, uansett hvor jeg er. 
Tusen takk til alle, og selvsagt, som jeg sa for første gang på vår stadion for ni år siden: ¡Hala Madrid!
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07