Extra large transfertorsdag 12.7.2018
TRANSFERTORSDAG: VM nærmer seg slutten og overgangsryktene begynner for alvor blåse opp rundt Real Madrid.

Transfertorsdag - Jakten på erstatteren

Vi nærmer oss en ny sesongoppkjøring og det florerer av rykter rundt verdens største klubb!

Vi nærmer oss slutten på sommerens VM, og pre-season for Real Madrid er like rundt hjørnet. Det er knyttet stor spenning til hva Los Blancos kommer til å foreta seg på overgangsmarkedet. Los Blancos har allerede skapt et jordskjelv med salget av Cristiano Ronaldo til Juventus, og nå må hovedstadsklubben erstatte tidenes toppscorer i klubbens historie. Real Madrid har allerede hentet Andriy Lunin og Álvaro Odriozola, samtidig som at Achraf Hakimi har blitt lånt ut til Borussia Dortmund. Nå venter uker proppfulle av rykter rundt verdens største klubb, som nå skal erstatte en av sine største legender. 

Spillere inn:

Andriy Lunin - Zorya Luhansk - €8,5 mill
Álvaro Odriozola – Real Sociedad – €30 mill

Spillere ut:

Cristiano Ronaldo - Juventus - €100 mill
Achraf Hakimi - Borussia Dortmund - Utlån

I N N 

  • Nå som Cristiano Ronaldo har forlatt den spanske hovedstaden så er det liten tvil om at Florentino Pérez har en stor oppgave foran seg med å skulle erstatte storscoreren. MARCA hevder å vite at Eden Hazard skal bli sett på som den mulige erstatteren for Ronaldo, dette er hvis Los Blancos ikke får hentet Neymar. Det faktum at Chelsea ikke skal spille Champions League-fotball kan spille en rolle i en eventuell overgang for 27-åringen, og nå under VM har Belgia-kapteinen blitt spurt om interessen fra Los Blancos: "Det er sant at Zidane er spesiell, men Madrid får alle til å drømme. Med eller uten Zidane så er den hvite drakten spesiell". Dette sa Hazard til BeIN Sports i forkant av VM-semifinalen mot Frankrike.
  • Den italienske avisen Corriere dello Sport hevder å vite at Real Madrid skal vurdere et bud på Lazios midtbanespiller Sergej Milinković-Savić. Avisen hevder å vite at Mateja Kezman, som er agenten til Milinković-Savić, nylig skal ha spist middag med klubbpresident Claudio Lotito, hvor han informerte om Real Madrids interesse. Avisen skriver videre at Los Blancos skal være villige til å legge €155 millioner på bordet for midtbanespilleren. Det er dog ikke bare Real Madrid som skal vurdere å hente 23-åringen, ettersom også Manchester United skal være med i kampen om serberen.
  • Real Madrid har allerede brukt rundt en milliard på Vinicius Junior og Rodrygo, men Los Blancos skal være interessert i å hente enda en unggutt til hovedstaden. Denne gang er det snakk om den canadiske unggutten Alphonso Davies, som ifølge The Toronto Sun skal følges av Real Madrid. 17-åringen spiller for Vancouver Whitecaps i MLS og han følges også av klubber som Bayern München og Liverpool.
  • Real Madrid skal også vurdere å hente Harry Kane til klubben, for å erstatte Cristiano Ronaldo. MARCA hevder å vite at klubben vurderer å prøve seg på England-kapteinen, men tanken på å skulle forhandle med Tottenham-direktør Daniel Levy gjør at klubben vet at eventuelle forhandlinger kommer til å bli vanskelig.
  • En annen Premier League-spiller Real Madrid skal vurdere å kjøpe er N'Golo Kanté. Selv om det ennå ikke har blitt spekulert i noen overgangssum for Chelsea-spilleren, så har en kilde kommet med en oppsiktsvekkende uttalelse til spanske AS. Barcelona har også vært koblet til ballvinneren, men en kilde fra Camp Nou skal ha sagt følgende om Kanté til den spanske storavisen: "Han er en veldig god spiller. Han ville gitt oss mye, men han kommer til å ende opp i Real Madrid eller Paris Saint-Germain". 

U T

  • Etter at Mateo Kovacic gikk ut i MARCA for en stund siden og snakket om at han ikke så for seg å spille fast i Real Madrid og at han ønsket seg vekk så har kroaten blitt koblet til flere store europeiske klubber. Etter at Kroatia slo Russland i VM-kvartfinalen tidligere denne uken så ble midtbanespilleren spurt om fremtiden sin, og AS gjenga det lille han hadde å si: "Vi får se.."
  • Da det ble klart at Carlo Ancelotti skulle ta over Napoli så har italieneren vært på besøk hos sin gamle arbeidsgiver for å diskutere overganger. MARCA hevder å vite at Ancelotti nylig var i Madrid for å snakke med Real Madrids sportsdirektør José Angél Sánchez. Italieneren skal ha sett på muligheten for å hente Karim Benzema og Achraf Hakimi til Napoli. Real Madrid ønsket å vente med å se an situasjonen rundt Cristiano Ronaldo før de tok en avgjørelse rundt Karim Benzema, mens når det gjaldt Achraf Hakimi så kom Napoli for sent på banen, ettersom en avtale med Borussia Dortmund allerede var på plass om et utlån. 
  • Marco Asensio har også vært koblet vekk fra den spanske hovedstaden denne sommeren, og Liverpool skal ha vurdert å teste Real Madrid med et monsterbud på spanjolen. Asensios agent, Horacio Gaggioli snakket nylig med det italienske nettstedet Calciomercato om klientens fremtid, og han var klar i sin sak om hvor fremtiden til Marco Asensio ligger: "Marco kommer ikke til å dra, han blir i Madrid. Han forbedrer seg hele tiden. Neste sesong tror jeg han kommer til å være veldig viktig for Real Madrid".
  • Gareth Bale har regelmessig vært koblet til andre klubber etter at han, etter Champions League-finalen, gjorde det klart at han ikke var fornøyd med spilletiden han fikk forrige sesong. The Manchester Evening News hevder nå at José Mourinho skal ha gjort ting klart for Ed Woodward at waliseren ville passet inn på Old Trafford, men det blir ikke spekulert i noen mulig overgangssum for 28-åringen. Bale kommer til å snakke med Julen Lopetegui når pre-season begynner, og først etter denne samtalen vil en beslutning bli tatt hva angår Gareth Bales fremtid.

Hvem bør erstatte Cristiano Ronaldo?

Pmn6