Extra large transfertorsdag 26.7.2018
TRANSFERTORSDAG: Real Madrid kobles til nesten alt som kan krabbe og gå av verdensstjerner for tiden.

Transfertorsdag - Endring på backplass?

Pre-season er godt i gang og det florerer av overgangsrykter rundt verdens største klubb!

Pre-season er godt i gang og allerede har store deler av Real Madrid-troppen tilbragt flere dager med hard trening i Madrid. Om ikke lenge setter Julen Lopeteguis mannskap seg på flyet til USA for å delta i International Champions Cup, men det gjenstår fortsatt mye arbeid på overgangsmarkedet. Los Blancos har allerede skapt et jordskjelv med salget av Cristiano Ronaldo til Juventus, og nå må hovedstadsklubben erstatte tidenes toppscorer i klubbens historie. Real Madrid har allerede hentet Andriy Lunin og Álvaro Odriozola, samtidig som at Achraf Hakimi har blitt lånt ut til Borussia Dortmund. Nå venter uker proppfulle av rykter rundt verdens største klubb, som nå skal erstatte en av sine største legender. 

Spillere inn:

Andriy Lunin - Zorya Luhansk - €8,5 mill
Álvaro Odriozola – Real Sociedad – €30 mill

Spillere ut:

Cristiano Ronaldo - Juventus - €100 mill
Achraf Hakimi - Borussia Dortmund - Utlån

I N N 

 • Real Madrid fortsetter jakten på en ny storscorer etter salget av Cristiano Ronaldo, og MARCA hevder å vite at Inter-spissen Mauro Icardi står på ønskelista til Los Blancos. Den argentinske storscoreren hadde en utkjøpsklausul på €110 millioner, men denne gikk ut søndag 15. juli og Real Madrid må dermed forhandle med Inter dersom Icardi skal til Madrid. 
 • En som lenge har vært på radaren til Real Madrid er Eden Hazard. Chelsea-spilleren har lenge stått på Real Madrids ønskeliste, og han har hyppig blitt nevnt som en mulig erstatter for Cristiano Ronaldo. Franske Le10Sport hevder å vite at Real Madrid og Chelsea har kommet til enighet om en overgang verdt €190 millioner for angriperen, og dette skal gjelde en overgang for kun Eden Hazard, og ikke en samlet overgang med hans nåværende lagkamerat, Thibaut Courtois.
 • Som nevnt så jakter ikke Real Madrid bare en Chelsea-spiller, men de jakter også Thibaut Courtois. Det har lenge vært meldt om at både klubbene er enige om overgangssum, samt at Real Madrid er enig med keeperen som fikk gullhansken etter sommerens VM om de personlige betingelsene. London-klubben ønsker imidlertid å finne en erstatter før de offentliggjør salget av belgieren. AS hevder å vite at Jack Butland er spilleren som Chelsea jakter, og så fort han eventuelt blir klar for Chelsea så vil klubbene offentliggjøre at Thibaut Courtois blir Real Madrid-spiller. 
 • Et annet alternativ til en ny storscorer skal være Edinson Cavani. Det var først Radio MARCA, senere gjengitt av AS, som lanserte 31-åringen som et mulig alternativ, og uruguayaneren skal visstnok være lysten på en overgang til den spanske hovedstaden. Real Madrid ser på Paris Saint-Germains nummer ni som en god kortsiktig løsning, og på grunn av alderen hans så vil også den franske storklubben være villig til å la Cavani gå for en billig sum. Det som taler imot et kjøp av den tidligere Napoli-spilleren er at han nå har en årslønn på €12 millioner, en lønn han også ville krevd i Madrid. 
 • Til tross for at Real Madrid ser ut til å være godt skodd på venstreback-plass, så skal visstnok hovedstadsklubben vurdere å hente inn en ny brasilianer på backplass. Den portugisiske avisen Record hevder å vite at Los Blancos vurderer å prøve å hente Alex Telles til klubben. Porto-backen var koblet til Real Madrid tilbake i 2015, men den gang var ikke klubben villig til å betale utkjøpsklausulen €40 millioner. Det blir ikke spekulert i noen pris, men avisen hevder å vite at Real Madrid kommer til å åpne forhandlinger med Porto i løpet av de nærmeste dagene for en eventuell overgang for 25-åringen.

U T 

 • Siden han fylte 18 år den 12. juli så har Vinicius Junior offisielt vært Real Madrid-spiller. Mange trodde den dribleglade vingen skulle lånes ut denne sesongen, men nå ser det ut til at det ikke blir noe utlån for 18-åringen. Da han ble presentert som Real Madrid-spiller så presiserte unggutten at han ikke visste hvor han kom til å spille denne sesongen, om det var Real Madrid Castilla, Real Madrid eller en annen klubb. MARCA er en av avisene som nylig har skrevet om at Vinicius har imponert stort så langt i pre-season, og dette skal ha bidratt til at klubben foreløpig har bestemt seg for å ikke låne han ut. AS har lansert noen muligheter for hvordan Vinicius kan få spilletid den kommende sesongen, og det som ser ut som den mest sannsynlige er at han blir Real Madrid Castilla-spiller på fast basis, mens han kan kalles opp til førstelaget når det er nødvendig. Dette blir en liknende modell som både Álvaro Morata og Nacho gikk igjennom under 2012/13-sesongen.
 • Etter ni år i klubben går det muligens mot slutten av Karim Benzemas periode som Real Madrid-trener. Corriere dello Sport hevder å vite at Napoli jakter Karim Benzema, og Carlo Ancelotti ønsker å gjenforenes med sin tidligere elev fra tiden som Real Madrid-trener. Aurelio De Laurentiis, klubbpresident i Napoli, var imidlertid raskt ute å avkreftet ryktene rundt Karim Benzema. De Laurentiis ønsket ikke å hente Benzema på grunn av alder, og han uttalte at både han og Ancelotti var enige om å hente unge spillere til klubben. Dette valgte Benzema å svare på via Instagram.

  Det er ikke bare Napoli som har vært koblet til Karim Benzema, men den vanligvis svært troverdige italienske journalisten Gianluca Di Marzio hevder å vite at også AC Milan skal vurdere 30-åringen. Det ble hevdet at Karim Benzemas representanter hadde møtt Milan-ledelsen i Milano for å diskutere en eventuell overgang, og Benzema selv skal ha vært positiv til en eventuell overgang til Rossoneri. Klubben skal være villige til å matche lønnen han får i Madrid, som ligger på €9 millioner i året. Florentino Pérez har et godt forhold til Benzema, og han vil ikke nekte et eventuelt salg av franskmannen. Agenten til Benzema, Karim Djaziri tok til Twitter for å kommentere ryktene, og nok en gang valgte Benzema å svare via Instagram. Di Marzio svarte senere med å få en kilde innad i AC Milan til å bekrefte at det nevnte møtet faktisk fant sted, men kilden kunne ikke gjøre mer enn å bekrefte dette.
 • Tidligere denne sommeren kunngjorde Mateo Kovacic at han ønsket seg vekk fra Madrid, men på grunn av VM så har ryktene rundt midtbanespilleren stilnet. Denne uken skrev MARCA om at kroaten har vært i et møte med Julen Lopetegui hvor de snakket om fremtiden. Møtet fant sted på fredag, fem dager etter VM-finalen, og det tok ikke lang tid ettersom Kovacic fortsatt var klar i sin sak om at han ønsker å forlate Real Madrid. Dermed går det mot en exit for den tidligere Inter-spilleren, og det spekuleres i at Real Madrid kommer til å kreve minst €50 millioner for 24-åringen.
 • Til tross for at Real Madrid stadig jakter en ny førstekeeper, så har ikke Keylor Navas noen intensjon om å forlate Real Madrid. Den Costa-Ricanske avisen La Nacion hevder å vite at istedenfor å ønske seg vekk fra klubben i jakten på fast spilletid, så ønsker Navas å bli i Madrid og han ønsker nå å skrive under på en ny kontrakt med Los Blancos. 31-åringen har to år igjen av kontrakten han skrev med klubben tilbake i 2014. Avisen har fått bekreftet fra en kilde innad i Real Madrid at forhandlingene rundt en ny kontrakt er i gang, og at Navas har avslått samtlige henvendelser han har fått om en overgang vekk fra Madrid.
 • Ettersom Real Madrid har blitt koblet til Alex Telles så betyr det at det er en venstreback som er på vei vekk fra Madrid. Dette er Theo Hernández, som hadde en vanskelig første-sesong som Real Madrid-spiller. Los Blancos skal være interessert i å låne ut 20-åringen eller selge han med tilbakekjøpsklausul. De to aktuelle klubbene skal være Juventus og Real Sociedad, i følge MARCA. Den gamle dame vurderer å hente den tidligere Atlético Madrid-spilleren som en potensiell erstatter for Alex Sandro, som er på vei til Premier League. Det som imidlertid er viktig for Real Madrid er at Theo får rikelig med spilletid, og det vil han få dersom han går til La Real. Etter overgangen til Álvaro Odriozola så har Real Madrid fortsatt sitt gode forhold til den baskiske klubben, og Florentino Pérez har også et godt forhold til Real Sociedad-president, Jokin Aperribay. I løpet av de kommende dagene kommer Theo og agenten hans, Manolo Garcia Quilon til å møte ledelsen i Madrid for å ta en beslutning om fremtiden, ettersom det heller ikke er utelukket å bli i Madrid i samme rolle som backup for Marcelo. 
 • Etter en 2017/18-sesong med begrenset med spilletid så er det ikke umulig at Marcos Llorente sendes på utlån denne sesongen. Spanjolen skal allikevel vært svært villig til å bli i Madrid og kjempe om plassen for å imponere Julen Lopetegui, dette til tross for at klubben har kommunisert til hans far og tidligere Real Madrid-spiller, Paco Llorente, at han også denne sesongen kommer til å få begrenset med spilletid, dette melder MARCA. Real Madrid ser også på det som et alternativ å selge Llorente, men da er klubben fast bestemt på at de skal ha en tilbakekjøpsklausul.  
 • En annen som muligens skal tilbringe 2018/19-sesongen på utlån er Óscar Rodríguez. Den spanske midtbanespilleren er et av de største talentene i Real Madrid, og nå melder MARCA at Rayo Vallecano være nære å hente 20-åringen på lån. Real Madrid har ikke utelukket å la Óscar spille enda en sesong med Real Madrid Castilla, men spilleren selv skal være lysten på et utlån for å sikre seg verdifull LaLiga-erfaring. Til tross for at Rayo er favoritten til å hente midtbanespilleren så har også Leganés og Alavés vært interesserte i 20-åringen.

Vil du se en ny spiss i Real Madrid?

Pmn6