Extra large 12898 10155385555675262 1650063671740138009 n
PMN PÅ TUR: I diskusjonsgruppen kan man diskutere alt rundt Real Madrid, i tillegg til å arrangere fellesturer dersom det er ønskelig.

Er du medlem av vår diskusjonsgruppe?

Vi i Peña Madridista Noruega har et eget samlingspunkt på Facebook.

Det begynner å bli en stund siden vi la ned forumet her på hjemmesiden. Den gangen valgte vi å erstatte det med en eksklusiv diskusjonsgruppe på Facebook, der medlemmer av Realmadrid.no fikk muligheten til å diskutere med andre Madridistas. Gruppen må sies å ha vært en suksess, og vi får stadig tilbakemeldinger om at våre medlemmer er veldig fornøyde med tilbudet.

Ikke medlem av Realmadrid.no? Klikk her!

I Facebook-gruppen kan dere diskutere alt som foregår rundt Real Madrid, og dere kan gjøre det på et saklig nivå, med andre kunnskapsrike og seriøse Madridistas. Dere kan også komme med tilbakemeldinger til styret i supporterklubben, eller planlegge fellesturer til Madrid, dersom det er ønskelig. Det eneste du må gjøre for å bli med i gruppen, er å sende en forespørsel, så godtar vi deg så fort vi har tid.

Det er imidlertid viktig å nevne at kun betalende medlemmer av Realmadrid.no vil få tilgang til gruppen. Har du ikke medlemskap, kan vi heller ikke la deg få komme inn i gruppen. Det samme gjelder de som ikke velger å fornye medlemskapet sitt. Er du ikke medlem, kan du trykke her, så sender vi deg videre til registreringssiden.

Pmn6