Extra large  3am7232
PRE-SEASON: Juventus stod på motsatt banehalvdel natt til søndag, og Real Madrid leverte varene.

Referat: Juventus (N)

Los Blancos startet andre omgang sterkt, og sikret seieren mot Juventus.

Real Madrid 3-1 Juventus
FedExField Stadium, Washington
International Champions Cup
Søndag 5.august, kl:00.00

0-1 Dani Carvajal (12')
1-1 Gareth Bale (39')
2-1 Marco Asensio (47') - Assist: Vinicius Jr.
3-1 Marco Asensio (56') - Assist: Lucas Vázquez

Real Madrid gikk på et forsmedelig tap i deres første kamp i pre-season da Manchester United forsvarte seg til seier i Miami. En rekke unggutter fikk sjansen, både fra start og i form av bytter senere i kampen, og totalt sett var det en god forestilling fra Los Blancos sin side. Natt til søndag stod på Juventus på motsatt banehalvdel, og selv om ikke Cristiano Ronaldo var å finne i startoppstillingen til italienerne, så var det en rekke store navn fra start for begge lag. 

Real Madrid: Navas (Lunin 64') - Carvajal (Odriozola 46'), Nacho (León 78'), Sánchez (Ødegaard 78'), Reguilón - Valverde, Kroos (Llorente 46') - Bale (Lucas 46'), Ceballos (Mayoral 64'), Isco (Vinicius 46') - Benzema (Asensiol 46')

Juventus: Szczesny - De Sciglio, Chiellini, Benatia, Cancelo - Khedira - Bernadeschi, Pjanic, Marchisio, Sandro - Favilli

Selvmål og suser fra Bale

Det ble en jevn åpning på kampen mellom lagene som møttes i Champions League-finalen i 2017. Den første halvsjansen kom etter drøye fem minutter da en lang ball ble spilt mot Bale i feltet, men waliseren fikk ikke kontroll over ballen og den polske målvakten til Juventus plukket opp ballen. Drøyt ti minutter ut i oppgjøret fikk vi kampens første scoring, og den kom på noe uortodoks vis. Cancelo ble spilt opp på siden, og backen slo ballen inn i boksen, hvor Carvajal gjorde en svak inngripen og taklet ballen i mål. 

Etter scoringen til Juventus fulgte noen rolige minutter før siste del av den andre omgangen tok seg opp. Drøyt tjue minutter ut i omgangen dro Isco seg innover i banen, før han sendte ballen mot Bale, men waliseren traff urent og sendte ballen over mål. Like før halvtimen var spilt var Isco på farten igjen, og nok en gang trakk han seg innover i banen, før han ladet skuddfoten, men avslutningen gikk rolig til side for mål. 

Ti rolige minutter fulgte etter dette, før Bale satte fyr på oppgjøret. Waliseren fanget opp en ball på omlag tjue meter, og ladet kanonen rett i det lengste hjørnet. Dermed var lagene like langt, og stillingen var 1-1 i Washington. Et par minutter senere var Reguilón på farten, og backen trakk seg innover i banen, før han sendte ballen mot det lengste hjørnet, en Sczcesny var med på notene og dyttet til hjørnespark. På overtid av den første omgangen fikk Bale muligheten på frispark, men forsøket til waliseren gikk rett på den polske målvakten og dermed gikk lagene til hvilen på 1-1. 

To kjappe scoringer

Los Blancos gjorde fem bytter i hvilen, hvor blant annet Asensio og Vinicius Jr. entret banen. De to nevnte skulle bli svært sentrale i begynnelsen av den andre omgangen. Et par minutter ut i omgangen satte Vinicius opp tempoet fremover i banen, og fintet avslutning før han spilte ballen til en åpen Asensio i feltet, som hadde få problemer med å sette ballen forbi Szczesny til 2-1. Fem minutter ut i omgangen forsøkte Juventus å svare da en spiller drev fremover i banen og la inn i feltet, men Lloretne avverget. 

Ti minutter ut i omgangen rullet Los Blancos opp et maget lekkert angrep, hvor Vinicius passet til Ceballos, før midtbanespilleren sendte ballen over på motsatt side. Lucas Vázquez endte til slutt opp med ballen, og fant Asensio i feltet, som var både heldig og god da han fikk med seg ballen, før han enkelt dyttet kula forbi Szxzesny og i mål til 3-1. En time ut i oppgjøret var Los Blancos på farten igjen, og denne gang slapp Asensio til en helt umarkert Vinicius Jr, men unggutten tok en finte for mye før han avsluttet, og ballen endte utenfor nettmaskene. 

Omlag fem minutter senere var Cancelo på farten og ladet foten fra langt hold, men en god ben-parade hindret en stor sjanse for italienerne. Et par minutter etter dette ble et frekt frispark slått inn i boksen mot Chilline, og midtstopperen fikk kontroll over kula, men forsøket endte til side for mål. Lunin hadde kommet inn for Navas etter en drøy time var spilt, og kort tid senere var han på bærtur, men sisteskansen ble reddet av sine forsvarere. 

Snaut ti minutter før full tid ble et frispark sendt mot boksen til Los Blancos, men Lunin hadde kontroll og bokset unna. Fem minutter senere fikk Vinicius ballen på siden, og brassen ladet foten, men forsøket endte over mål. Tre minutter på overtid måtte Lunin vise seg frem igjen, da et frispark ble sendt inn i boksen, men Lunin hadde få problemer og reddet. Mer skjedde det ikke i denne treningskampen, og Real Madrid seiret derfor for første gsang i oreseason. 

Spillervurderinger: 

Positive prestasjoner: 

Marco Asensio - Scorer to mål, og er veldig delaktige i den offensive dele n av spillet da han kom inn. 

Vinicius Jr: Hadde tidvis lekestue med De Sciglion, og fikk med seg en målgivende pasning. Burde fått mer ut av sin store sjanse. 

Dani Ceballos; Trygg med balleb i beina , styrer spillet flott og gjør flere gode pasninger. 

Sergio Reguilón: Gjør nok en god kamp. Stormer fremover, har gode oversikt defensivt og gjør en god kamp. 

Andrey Lunin - Redder det han skal, og gjør en god figur i buret til Los Blancos. 

Negative prestasjoner: 

Dani Carvajal: - Scorer et klønete selvmål, og virker ikke helt på. 

Karim Benxema - Gjør lite ut av seg og kommer ikke til noen store sjanser. 

Hva syns du om kampen mot Juventus? 

Pmn6