Extra large jan ove
Lopetegui var fornøyd med årets sommer-turne

Lopetegui etter kamp: Roma (N)

Julen Lopetegui er fornøyd med årets USA-turne.

Natt til onsdag norsk tid spilte Real Madrid sin tredje presesason-kamp denne sommeren, og tok en komfortabel 2-1-seier mot Roma. Etter en bra første omgang hvor Real Madrid stilte med de fleste av førstevalgene sine, slapp de seg litt mer ned i andre omgang. Allikevel ble det en relativt overbevisende seier til slutt, og Lopetegui var fornøyd med det han sa. Særlig Bale var den spanske treneren full av lovord om, og han tok også opp saken rundt Kovacic.

Bale

Ingen spillere kan bære et lag på ryggen på egenhånd, men de gjør det beste de kan. Han gjør det fenomenalt bra, og jeg er overbevist om at han vil ha en flott sesong.

USA-turneen

Turneen har vært bra og har hjulpet oss å komme i form. Vi har måttet reise en del, men vi har utnyttet all tiden. Kampene har vært bra, og vi har også fått jobbet med både skadde spillere og de som sluttet seg til troppen senere. Vallejo vil være ute med skade i noen uker, mens Odriozola bare hadde noen småproblemer og er frisk nå.

Keepere

Jeg sier alltid at jeg snakker ikke om spillere som ikke er i Real Madrid. Keylor er keeperen vår, og det er ingen andre keepere å prate om bortsett fra Keylor, Kiko, Lunin og Luca. Keylor er fantastisk, han har vår fulle støtte og er en ekstraordinær keeper. Han er glad for å tilhøre Real Madrid og vi er glad for at han spiller her.

Kovacic og Modric

Det er sant at Mateo har sagt at han ønsker å dra. Jeg har bedt han om å bli. Hvis han drar, må vi se hvordan vi organiserer ting. Angående Modric har jeg sagt at det ikke noe nytt å melde. Om Kovacic drar, må vi se etter en spiller på Kovacic’ nivå, som er en toppspiller. For å nå alle målene vi har satt oss, trenger vi en balansert tropp.

Hva synes dere om kampen og turneen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07