Extra large balee
BANENS BESTE: Gareth Bale spilte en meget god kamp og ble kåret til banens beste spiller mot Roma.

Spillerkommentarer: Roma (N)

Gareth Bale, Dani Ceballos og Sergio Reguilón møtte pressen etter seieren over Roma.

Real Madrid spilte klokken 02:00 mot Roma i det som var Los Blancos' siste kamp i USA-turen. Det ble en fin kamp der Real Madrid spilte god fotball og strakk det lengste strået med en 2-1-seier. Etter kampen møtte Ceballos, Reguilón og banens beste spiller, Gareth Bale, pressen for å snakke om kampen.

Gareth Bale

Vi har fått en ny trener som prøver å få oss til å spille slik som han ønsker. Vi jobber hardt hver dag for å komme i rute. Vi gjør det han ber oss om ved å score mål, vinne kamper og spille god fotball. Vi må fortsette å forbedre oss og vi gleder oss virkelig til sesongen starter for alvor.

Dani Ceballos

Det var en veldig bra kamp, og vi spilte veldig godt i førsteomgangen. Vi er fornøyde med innsatsen i pre-season og liker måten vi spiller på. Treneren har vært klar og tydelig på hva han ønsker fra oss og vi håper at vi kan oppnå gode resultater.
Forrige sesong trente jeg ekstra mye slik at jeg kunne være godt forberedt når mulighetene dukket opp. Det å ha trenerens tillit betyr veldig mye for en spiller, og jeg føler nå at jeg har tillit i Real Madrid. Lopetegui har vist at han har tro på meg.

Sergio Reguilón

Vi har oppnådd det treneren ønsket seg fra oss og han er veldig fornøyd med resultatene våre i pre-season. Dette var en bra kamp på alle mulige måter. Vi drar tilbake til Madrid med en god følelse vel vitende om at vi har spilt god fotball.
Asensio og Bale er blant verdens beste spillere og alt blir lettere når du har dem på laget. Alle spillere ønsker å jobbe seg til en plass i laget og jeg er alltid klar dersom Real Madrid ønsker at jeg skal spille. Jeg har alltid vært en back og jeg prøver alltid å gi det beste jeg har i kamper.

Er du imponert over Sergio Reguilón?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07