Extra large courtoois
PRESENTASJON: Thibaut Courtois ble for kort tid siden presentert som ny Real Madrid-spiller.

Courtois: – En drøm er oppfylt!

Thibaut Courtois møtte pressen etter å ha blitt presentert som Real Madrid-spiller.

Butragueño: Dette er ditt nye hjem. Du har allerede oppnådd utrolig mye som fotballspiller og du har fremdeles dine beste år foran deg. I Real Madrid forventer man alltid at laget skal vinne titler, og det er en glede å ha deg her. På vegne av alle i klubben, vil jeg ønske deg velkommen til verdens beste klubb.

Følelsen

Jeg er veldig stolt og beæret over å ha signert for Real Madrid. Dette er verdens beste klubb, og jeg har en stor utfordring foran meg, men jeg ser på det med optimisme og glede. Jeg ønsker å jobbe hardt slik at vi sammen kan fortsette å vinne titler.

Madridista

Helt siden jeg var barn har jeg alltid likt Real Madrid. Alle vet at når man er barn har man store drømmer, og alle barn har sine favorittlag. For meg var det Real Madrid som alltid fanget oppmerksomheten min. Jeg så hvordan Iker Casillas i en alder av 18 år jobbet seg inn til en plass på laget og siden har han vært mitt største idol. Jeg fikk gleden av å bytte drakt med han for mange år siden da jeg spilte i Anderlecht, og nå har jeg gleden av å være i denne klubben.

Andre tilbud

Vel, en klubb som Real Madrid følger med på alle spillerne i hele verden. Jeg hadde mange andre lag som var interesserte i meg og tilbydde meg mye mer i lønn, men det viktigste for meg var å komme til verdens beste klubb. Når Real Madrid kontakter deg og sier at de ønsker dine tjenester, sier du enkelt og greit ikke nei.

Konkurranse mot Navas

I Chelsea var det Petr Cech som var førstevalget når jeg kom til klubben, og i dag er han en god venn av meg. Vi målvakter er en egen rase. Vi er kompiser og jobber sammen for å forbedre hverandre. Keylor Navas er uten tvil en fantastisk målvakt og har vunnet mange titler med Real Madrid. Jeg respekterer han og resten av mine lagkamerater, og jeg har kommet hit for å gi mitt beste. 

Supercup-finalen

Treneren bestemmer om jeg skal spille eller ikke. Jeg er klar og føler meg bra. Jeg har hatt en lang ferie, men har trent godt så jeg er i god form. Kampen mot Atlético Madrid vil bli en bra finale.

Draktnummer

Jeg vet ikke noe om draktnummeret mitt enda. Det er det klubben som bestemmer.

Hazard

Han har gratulert meg og er glad på mine vegne. Han er en veldig god spiller og jeg elsker å spille sammen med han. Ingen vet hva som skjer i fremtiden, men det hadde vært fantastisk å spille sammen med han igjen.

Signeringer

Klubben bestemmer sånne ting og de signererer spillere som kan øke kvaliteten i laget. Se på stallen vår, det skal godt gjøres å få den bedre, men det er alltid viktig å bringe nye fjes til et lag.

Atlético Madrid-fansen

Alle vet at jeg respekterer den klubben. De ga meg mange sjanser når jeg var ung og har hjulpet meg til å bli den jeg er i dag. Jeg spilte der i tre år, men var der kun på lån. Det viktigste er at jeg nå er i klubben jeg ønsker å være. Jeg har aldri kysset en klubblogo før, men denne gangen har jeg gjort det, og jeg er glad for å være her.

Garantier

Ingen har garantert meg at jeg kommer til å spille fast. Det er ikke sånn fotball fungerer, og man må gjøre seg fortjent til plassen.

Fire år i England

De fire sesongene i England har gjort meg til en bedre spiller. Jeg har blitt mer moden og utviklet mange aspekter ved spillet mitt.

Hva synes du om det Courtois hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07