- Fernando Gago til AS Roma

FIFA agent Bronzetti bekrefter at Fernando Gago leies ut til AS Roma denne sesongen og at italienerne sikrer seg en opsjon for kjøp

Den kjente FIFA agenten Ernesto Bronzetti bekreftet i dag overfor Tele Radio Stereo at han var involvert i å få hentet Fernando Gago til AS Roma og Luís Enrique.

"Jeg har snakket med Real Madrid sin ledelse og de har godkjent overgangen. Jeg ble spurt om å hjelpe til i overgangen og Roma er nå i en posisjon hvor de kan fullføre den. Gago sin agent og spilleren er fremdeles i Madrid. Real Madrid forstod at en leieavtale var den eneste mulighet. Roma vil ha en opsjon på kjøp verdt €6mil."

Dermed ser det ut til at den 25 år gamle midtbanespilleren blir å finne i AS Roma neste sesong. Gazzetta i Italia hevder derimot at han går til Palermo. Gago kom til Madrid januar 2007 fra Boca Juniors for hele €20.5mil, men har siden da slitt med å spille seg inn i laget. Sist sesong ble en grusom sesong for Gago da han slet med skader og heller ikke fikk tillit av José Mourinho da han var spilleklar.

Mourinho bekreftet i går i et intervju at Gago, Drenthe og Pedro León ikke var med i hans fremtidsplaner i Madrid.

Pmn6