Extra large gareth bale 19.3.2018
GJENNOMBRUDD: Gareth Bale kan få det store gjennombruddet denne sesongen, etter at Cristiano har forlatt klubben.

Ukens oddstips: LaLiga runde 1

Ukens andre oddstips står for tur med flere fine spill fra LaLiga.

Oddstipset mot Atlético Madrid resulterte i et spill inn, et spill med pengene tilbake og det siste ble dessverre spill ut. Det siste spillet var risikofylt, og resultatet ble dessverre 2-2, og ikke 1-1 som vi hadde spådd på forhånd. I dag sparkes LaLiga i gang, og vi har valgt ut tre kamper vi ønsker å rette fokuset vårt på!

Spill nummer 1(8 units)
Real Betis-Levante og Girona-Valladolid
Hjemmeseier i begge kampene
Total odds: 2,88


Real Betis er et lag folk har stor tro på denne sesongen. De har hentet inn klassespillere denne sommeren, og vi tror at Betis kan hevde seg i toppen av LaLiga. Betis har blant annet hentet inn midtstopper Sidnei, midtbaneterrier William Carvalho og den tidligere Eibar-stjernen Takashi Inui. Det var omkring 30 000 tilskuere på deres siste trening før dagens kamp mot Levante. Hjemmeseier til 1,64 i odds er et fint spill!

Girona har beholdt sine viktigste spillere fra sist sesong, og tar i mot nyopprykkede Real Valladolid i kveldens oppgjør. Portu, Stuani og Lozano er tre spillere som kan avgjøre kamper på egenhånd, og vi tror at Girona blir flere hakk for sterke for Valladolid.

Spill nummer 2(3 units)
Real Madrid-Getafe
Gareth Bale scorer og Real Madrid vinner 2-0, 2-1, eller 3-1
Odds: 6,50

Real Madrid viste igjen i midtuken at forsvaret fortsatt ikke er like solid som det burde være, derfor tror jeg lillebror Getafe kan overraske ved å sette inn et mål. Alikevel så tror vi at Los Blancos trekker det lengste strået og vinner 2-0, 2-1, eller 3-1. Et spill med fin verdi, og litt lavere innsats. Gareth Bale har vært lagets store spiller denne sommeren og blir nok den viktigste brikken offensivt denne sesongen. Et veldig fint spill med god odds!

Oddsen er levert av vår samarbeidspartner Fansbet.

Kommer du til å spille på noen av tipsene?

Pmn6