Extra large co
UTLÅN: Raúl de Tomás skal spille for nyopprykkede Rayo Vallecano denne sesongen.

Offisielt: Raúl de Tomás til Rayo Vallecano

Raúl de Tomás lånes ut til nyopprykkede Rayo Vallecano.

Real Madrids spanske spiss Raúl de Tomás skal spille for nyopprykkede Rayo Vallecano kommende sesong. De Tomás var en del av Real Madrid-troppen gjennom hele pre-season, men han fikk begrenset med muligheter til å vise seg fram. Spissen fikk en knapp halvtime mot Manchester United i første pre-season kamp, samt åtte minutter mot Roma en uke senere. Deretter har det blitt ganske klart at Raúl de Tomás ikke ville være en viktig del av årets Real Madrid-lag og at et utlån derfor ville være gunstig for spanjolen.

I ettermiddag kom pressemeldingen som bekreftet at Raúl de Tomás lånes ut til Rayo Vallecano. 23-åringen tilbragte også forrige sesong på lån hos den Madrid-baserte klubben. Fjorårets opphold var en stor suksess både for Rayo Vallecano og Raúl de Tomás. Rayo vant Segunda División og de Tomás bidro med 24 mål for å få det til. Kun Jaime Mata scoret flere mål enn Raúl de Tomás i Segunda División forrige sesong. Vi ønsker Raúl de Tomás lykke til i Rayo Vallecano. 

Real Madrid C.F og Rayo Vallecano har kommet til enighet om lånet av Raúl de Tomás for inneværende sesong, i en avtale som strekker seg til juni 2019. 

Er du fornøyd med at Raúl de Tomás lånes ut denne sesongen?

Pmn6