Extra large vinicius junior 5.8.2018
CASTILLA: Vinicius Jr blir i klubben denne sesongen og kommer til å spille for Castilla de gangene han ikke er i Real Madrid-troppen.

Ny Castilla-sesong i anmarsj

Tradisjonen tro har det vært store utskiftninger i Castilla-troppen før en ny sesong.

Forrige helg sparket Real Madrid i gang LaLiga-sesongen mot Getafe på hjemmebane, og i morgen er det Real Madrid Castilla sin tur til å sesongdebutere, også de på eget gress. Etter en skuffende forrige sesong så er det noe overraskende at Santiago Solari fortsatt er Castilla-sjef. Dette har nok noe med at Guti blitt ny assistenttrener i Besiktas, ellers hadde nok den tidligere midtbanespilleren vært høyaktuell for en rolle som Castilla-trener. Nå har som vanlig store deler av Real Madrid Castilla-troppen blitt skiftet ut, og Santiago Solari har en vanskelig jobb foran seg med å sy sammen et mannskap som består av godt over ti nye spillere.

Bærebjelker fra forrige sesong som José León, Álvaro Tejero, Luismi Quezada og Óscar Rodríguez har alle forlatt klubben før den nye sesongen. León og Rodríguez har tatt turen til LaLiga og henholdsvis Rayo Vallecano og Leganés, førstnevnte på permanent overgang mens midtbanetalentet Óscar er lånt ut. Lånt ut er også Álvaro Tejero og Luismi Quezada, men disse to skal tilbringe sesongen i LaLiga 1|2|3 på utlån til henholdsvis Albacete og Córdoba. I tillegg har spillere som Mancebo, Toni Segura og Víctor Campuzano forlatt klubben i løpet av sommeren.

Også denne sesongen skal Real Madrid Castilla spille sin fotball i Segunda Divisíon, gruppe 1. Det vil si at Castilla igjen skal spille mini-El Derbi mot Atlético Madrid B i løpet av sesongen, samt at de fleste av motstanderne deres vil befinne seg i Madrid-området eller i Galicía-regionen. Real Madrid Castilla skal blant annet møte Depor Fabril, Real Valladolid B, Las Palmas Atlético og Celta Vigo B hva angår andrelagene til de større klubbene, samt velkjente lag som Fuenlabrada, Cultural Leonesa, Navalcarnero, Ponferradina og Pontevedra.

Med så mange spillere ut så har naturligvis flere spillere tatt steget opp til Real Madrid Castilla denne sesongen, og de aller fleste kommer ifra eget akademi. Flere meget spennende spillere blir å se på Estadio Alfredo Di Stéfano, deriblant spillere som Augusto Galván, Fran García, Martin Calderón, Adrian de la Fuente og Sergio López. Sistnevnte var blant annet med Real Madrid på pre-season i USA, og han fikk også spilletid mot AC Milan i Trofeo Bernabéu. En annen som er hentet opp ifra Real Madrid Castilla er César Gelabert, men 17-åringen er for tiden ute med en korsbåndsskade og det er uvisst hvor lenge han er ute. I tillegg har vingen Jorge De Frutos blitt hentet fra Rayo Majadahonda, samt at midtbanespilleren Ayoub Abou har blitt hentet fra Getafe. 

Søndag formiddag sesongåpner Solaris mannskap når Las Palmas Atlético gjester Estadio Alfredo Di Stéfano. Til tross for mange utskiftninger som alltid så er fortsatt målet å rykke opp til LaLiga 1|2|3. Det er også verdt å nevne at Vinicius Jr kommer til å få rikelig med spilletid for Real Madrid Castilla denne sesongen. Brasilianeren vil spille med Castilla den gangene han ikke får plass i Real Madrid-troppen, men det er ennå uvisst om brasilianeren er med i morgendagens oppgjør. Med utgangspunkt i spillerne som er i klubben i skrivende stund så er det nærliggende å tro at et toppet Castilla-lag i 2018/19-sesongen vil se slikt ut:

                                                                                                                                   Javier Belman
                                                                             Sergio López - Javier Sánchez - Manu Hernando - Fran García
                                                                                                                Jamie Seoane - Jaume Grau
                                                                                                       Franchu - Augusto Galván - Vinicius Jr
                                                                                                                            Cristo González 

Er du klar for en ny Castilla-sesong?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07