Extra large estadio alfredo di stefano 31.8.2016
SESONGDEBUT: Real Madrid Castilla har vært igjennom en lang pre-season og i morgen møter de mot Las Palmas Atlético.

Før Castilla-kamp: Las Palmas Atlético (H)

Real Madrid Castilla sesongåpner søndag formiddag når Las Palmas Atlético gjester Madrid.

Real Madrid Castilla - Las Palmas Atlético
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 1
Søndag 26. august, kl. 12:00
Realmadrid TV

Denne helgen sparkes Segunda Divisíon B i gang og Real Madrid Castilla får besøk fra kanariøyene i deres første seriekamp denne sesongen. Etter en lang pre-season skal det endelig spilles tellende fotball igjen, og det er som vanlig et ganske annerledes Castilla-lag som tar fatt på sesongåpningen denne sesongen i forhold til de som var med forrige sesong. Bærebjelker som José León, Luismi Quezada, Sergio Reguilón og Álvaro Tejero er borte, mens spennende unggutter som Adrian de la Fuente, Fran García, Augusto Galván og Martín Calderón har blitt hentet opp fra Real Madrid Juvenil A. Til tross for at kamptroppen til morgendagens kamp ikke er sluppet ennå så er det nærliggende å tro at både Vinicius Jr får spilletid i morgen og at Luca Zidane tar plass mellom stengene.

I morgen er det Las Palmas Atlético som gjester Valdebebas i sesongåpningen. Forrige sesong spilte de kanarigule i Segunda B, gruppe 4. Øylaget slet stort i sin avdeling og lå lenge på neddrykksplass, men de avsluttet sesongen sterkt uten å tape noen av sine seks siste kamper, og de klarte dermed å beholde plassen. Denne sesongen er de plassert i Real Madrid Castillas gruppe, Segunda B, gruppe 1. Las Palmas Atlético har også to kjente fjes i laget for de som har fult Real Madrid Castilla de siste sesongene. Toni Segura, som spilte for Castila forrige sesong har gått til de gulkledde. I Las Palmas-troppen finner man også Cristian Cédres, som var i Real Madrid-akademiet i syv år fra 2010 til 2017.

Real Madrid Castilla og Las Palmas Atlético har møtt hverandre fire ganger tidligere. Det første møtet mellom klubbene fant sted tilbake i 2008, men den gang vant de gulkledde 1-0 hjemme på eget gress. Siden den gang har ikke Las Palmas Atlético maktet å få med seg tre poeng mot Real Madrid Castilla, og møtet senere i 2008/09-sesongen endte med 4-2-seier til hovedstadslaget. Også i 2014/15-sesongen var lagene i samme gruppe, men den gang endte oppgjøret på Gran Canaria 2-2 etter scoringer av Raúl de Tomás og Cristian Benavente. Oppgjøret i Madrid endte med 5-1-seier til de hvitkledde, hvor blant annet Mariano Díaz og Álvaro Jiménez tegnet seg på scoringslisten. 

Mulig startellever:

                                     Luca Zidane
              López, Sánchez, Hernando, García
                                 Seoane, Ciscar
                   Franchu, Augosto, Vinicius Jr
                                        Gómez

Åpner Castilla sesongen med tre poeng i morgen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07