Extra large logo

Realmadrid.no søker programleder for podcast

Har du erfaring fra radio eller podcast? Da vil vi høre fra deg!

I Realmadrid.no har vi i lang tid snakket om å starte en egen podcast. Nå nærmer vi oss endelig oppstart, men før vi kan sette i gang, trenger vi en programleder. Planen er å sette sammen et team på tre personer, i tillegg til at vi vanligvis vil ha med en gjest. Som programleder vil du jobbe sammen med de to andre medlemmene i podcastteamet. Teamet skal planlegge podcastene, invitere gjester og naturligvis spille inn selve podcasten. Du vil trolig også ha hovedansvaret for publisering og eventuell redigering.

Vi ser etter noen som har erfaring på området, enten gjennom radio eller podcast. For at vi skal kunne plukke ut den rette programlederen for vår podcast, trenger vi å høre deg i en relevant setting. Det beste er om du kan sende oss klipp fra tidligere podcaster eller radioprogram du har deltatt i. Har du ikke erfaring, kan du spille inn et klipp der vi får høre hvordan du ville presentert programmet, gjester og innhold, før du kort snakker om et Real Madrid-aktuelt tema.

Som programleder for vår podcast har du en ypperlig mulighet til å skaffe deg et navn og et kontaktnettverk som journalist. Flere av våre tidligere skribenter har gått videre til de største mediehusene i Norge, blant andre:

  • Christina Paulos, tidligere TV 2 Sporten, nå VG
  • Arilas Berg Ould-Saada, tidligere Nettavisen, nå VG og Josimar
  • Jonas Wikborg, VG
  • Erik Børresen, tidligere NTB og VG Nett
  • Marius Guttormsen, tidligere Dagbladet (Premier League-korrespondent) og NRK Sporten, nå VG

Vil du være vår nye programleder? Ikke vær redd for å kontakte oss, vi vurderer alle! Send oss en mail til post@realmadrid.no om du er interessert.

Pmn6