Extra large real madrid logo

OFFISIELT: Mariano til Real Madrid

Real Madrid henter tilbake Mariano Díaz fra Lyon, et år etter han ble solgt til den franske klubben.

Hele sommeren har Real Madrid jaktet en ny spiss som backup for Karim Benzema, ettersom Julen Lopetegui ikke har funnet Borja Mayoral god nok for denne rollen. I de siste dagene har ryktene rundt at Real Madrid var interesserte i å hente tilbake Mariano Díaz. Real Madrid solgte den tidligere Castilla-spilleren til den franske storklubben Lyon forrige sommer, og kraftpluggen gjorde en meget god førstesesong i Ligue 1 etter overgangen fra den spanske hovedstaden. Real Madrid beholdt 35% av rettighetene på spissen da de solgte han forrige sommer, og dette gjorde at de dermed lett kunne matche et bud som Sevilla hadde lagt inn på målscoreren. Onsdag kveld kom bekreftelsen fra både Real Madrid og Lyon om at Mariano nå returnerer til den spanske hovedstaden etter et år i Frankrike. Real Madrid har sluppet en pressemelding vedrørende kjøpet av Mariano Díaz. 

Real Madrid C. F. og Olympique Lyonnais har kommet til enighet om en overgang for spilleren Mariano, som knytter seg til klubben i de kommende fem sesongene.

Spilleren vil bli presentert førstkommende fredag, 31. august, klokken 13:30 i presidentboksen på Estadio Santiago Bernabéu.

Etter dette vil Mariano sette sine bein på Santiago Bernabéu iført Real Madrid C. F.-drakten og opptre foran media på en pressekonferanse. 

Velkommen tilbake, Mariano!

Pmn5