Extra large castillo
KAMP: Real Madrid Castilla startet sesongen med seier, og nå er det klart for lokaloppgjør!

Før Castilla-kamp: Atlético Madrid B (B)

Real Madrid Castilla tar den korte turen og skal spille mot byrival Atlético Madrid B.

Atlético Madrid B - Real Madrid Castilla
Estadio Cerro del Espino
Segunda B - gruppe 1, jornada 2
Lørdag 1. september, kl. 12:00
Realmadrid TV

Denne helgen er det igjen duket for Segunda B-fotball, og Real Madrid Castilla tar den korte turen til Estadio Cerro del Espino for å spille mot byrival Atlético Madrid B. Etter en lang pre-season, startet serien forrige helg. Castilla tok alle tre poengene da de slo Las Palmas Atlético 2-0, etter scoringer av Jaime Seoane og Francisco Feuillasier.

Forrige kamp var det knyttet stor spenning til debuten til Vinícius, og man kan trygt si at han ikke akkurat imponerte. Det er i skrivende stund ikke kommet ut noen kamptropp, men dersom brassen er med, er han nok motivert til å imponere og vise seg frem i enda større grad enn forrige kamp. Luca Zidane er også en spiller som Lopetegui og klubben har bestemt seg for å flytte ned til Castilla. Franskmannen spilte en meget god kamp mot Las Palmas Atlético, og blir etter all sannsynlighet å se fra start i buret mot byrivalene.

I morgen er det som sagt, byrival Atlético Madrid B som venter på motsatt banehalvdel. Los Colchoneros spilte forrige sesong i samme avdeling som Real Madrid Castilla og endte på en niendeplass, fire poeng bak Real Madrid Castilla. Laget fra Madrid startet forrige helg avdelingen med å spille uavgjort mot Unión Adarve i en kamp som var jevnspilt og som kunne ha gått begge veier. Los Colchoneros har også en god stall med flere spillere som fikk delta i pre-season med A-laget.

Real Madrid Castilla og Atlético Madrid B har møtt hverandre 28 ganger tidligere, og statistikken viser ti seire til Atlético Madrid B, ni uavgjorte og ni seire til Real Madrid Castilla. Los Colchoneros har med andre ord et ørlite overtak på Castilla hva gjelder kamper de har spilt gjennom historien. Lagene møtte hverandre også to ganger forrige sesong og det endte henholdsvis 0-0 og 1-1.

Mulig startellever:

                                Luca Zidane
    López, Sánchez, De la Fuente, Fernández
                      Grau, Seoane, Fidalgo
              Feuillasier, González, Vinicius

Tror du Castilla slår Atlético Madrid B?

Pmn6