Extra large mariano
INTERVJU: Mariano Diáz ble intervjuet av pressen etter at han offisielt ble presentert som ny Real Madrid-spiller.

Mariano: – Det er en drøm å komme hjem

Marian Diáz snakket med pressen etter at han ble presentert som ny Real Madrid-spiller.

Mariano ble tidligere i dag offisielt presentert som ny Real Madrid-spiller. Spissen har til folkets store overraskelse overtatt det legendariske draktnummeret som Cristiano Ronaldo hadde, og det forventes at han skal prestere på et høyt nivå i den hvite drakten. Han snakket for kort tid siden med pressen, men det var Emilio Butragueño som tok ordet først og ønsket han velkommen til klubben.

Butragueño:

Din drøm er i dag oppfylt takket være ditt talent og arbeidsinnsats. Du har vært her før og kjenner verdiene til denne klubben. Fra og med i dag starter den største utfordringen i din karriere. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal føle deg glad, og vi vil vite at det er oss en glede at du er tilbake. Velkommen og lykke til.

Mariano:

Dette er den lykkeligste dagen i mitt liv. Jeg kommer tilbake til mitt hjem for å oppfylle en drøm jeg har hatt siden jeg var et lite barn. Forhåpentligvis kan vi fortsette å sanke titler og fortsette å skape historie.
Det er en veldig spesiell dag for meg. Jeg har blitt kjøpt av verdens beste lag og skal representere klubben på treninger og i kamper. Denne klubben har formet meg som spiller, og når de ville ha meg tilbake, trengte jeg ikke å nøle engang. Jeg er veldig glad. Hvis jeg i fremtiden får muligheten til å representere landslaget, hadde jeg vært verdens lykkeligste mann.

Draktnummer 7

For meg er ikke draktnummeret så viktig. Det er en stor utfordring og jeg er stolt over å kunne følge i fotsporene til Emilio Butragueño og de andre store spillerne som har hatt dette draktnummeret på sin rygg.  Jeg er spent og glad for å kunne få bruke draktnummeret 7.
Det gjorde meg godt å spille et år for Lyon. Jeg har utviklet meg og er en mye bedre spiller nå sammenlignet med før. Jeg vil alltid ha Olympique Lyon tett til mitt hjertet, men dette er plassen jeg ønsker å være.

Sevilla

Jeg er takknemmelig for interessen Sevilla viste for meg. I dag er jeg glad for å ha signert for verdens beste klubb. Julen ringte meg, snakket med meg og han er en viktig årsak til at jeg kom tilbake. Han fortalte meg at han har tro på meg og at han ville bli glad dersom jeg kom tilbake. Jeg var så nervøs da jeg pratet med Julen, men nå er jeg fylt av glede.

Konkurranse

Jeg har kommet hit for å jobbe hardt og for å gi mitt beste. Vi er en familie, og det er det som er det viktigste. Jeg kommer til å gi det maksimale av det jeg har, og sammen med mine lagkamerater skal vi fortsette å oppnå suksess. Treneren bestemmer hvem som skal spille, men jeg er bare så glad for at jeg er tilbake igjen.

Gleder du deg til å se Mariano i aksjon?

Pmn6