Extra large j.loo
PK: Lopetegui snakket tidligere i dag med pressen.

Lopetegui før kamp: Leganés (H)

Julen Lopetegui møtte pressen i forkant av morgendagens kamp mot Leganés.

Leganés har bare et poeng, men de burde og kunne stått med 6 poeng. De har sett bra ut og spilt to gode kamper mot Real Sociedad og Athletic Club. De er et godt lag, som har forsterket seg og som har bedre spillere enn forrige sesong.
Vi tar steg for hver dag som går. Vi har jobbet sammen en stund nå og det vises mer og mer i kampene vi spiller. Vi må fortsette å forbedre oss ettersom at vi fremdeles kan bli bedre på flere fronter. Laget jobber for hverandre og det er akkurat det jeg ønsker å se.

Endelig tropp

Etter Marianos ankomst er troppen vår komplett. Jeg tror ikke det kommer til å bli gjort flere signeringer. Jeg er veldig fornøyd med troppen jeg har til disposisjon. Målet vårt blir å få det beste ut av alle spillerne som er her. I fremtiden ønsker jeg at overgangsvinduet skal stenge tidligere så man slipper alle disse spekulasjonene.

UEFA-prisene

Det er annerkjennelse for de gode prestasjonene som ble gjort forrige sesong. Vi gratulerer alle spillerne som har vunnet, men fotball handler om å leve i nåtiden. Vi må skjerpe alle våre fem sanser og sørge for at vi tar seieren over Leganés. 
Jeg er ikke i tvil om at fansen vil støtte oss, som de alltid har gjort. Tilskuertallet i den første kampen er kun på grunn av dato og klokkeslett for avspark. I morgen regner jeg med de kommer i store tall for å støtte oss.

Mariano og Mayoral

Borja er vår spiller, men han har tilbud fra flere klubber og jeg tror det er sannsynlig at han forsvinner på et utlån. Han er en ung spiller som har jobbet hardt for oss. Han har sulten og lysten til å dra på utlån og kjempe om en fast plass i en annen klubb, og det respekterer vi.  Vi er også veldig fornøyde over at Mariano har kommet.

Modric-pris

Jeg er glad på hans vegne. Han er en strålende spiller og har fortjent denne prisen. Det er sant at jeg personlig ikke er så entusiast av individuelle priser, men jeg gratulerer han og synes det var fullt fortjent at han vant.

Keeper-plassen

Dere kommer til å få se startelleveren i morgen. Jeg har tre gode keepere tilgjengelig, og kommer til å ta avgjørelser som er til det beste for laget.

Hva synes du om det Lopetegui hadde å si?

Pmn6