Extra large real madrid 20.8.2018
NY KAMP: Real Madrid står med seks av seks mulige poeng i LaLiga og i morgen venter sesongens tredje LaLiga-kamp mot Leganés.

Ukens oddstips: LaLiga runde 3

Ny uke, ny muligheter. Vi er tilbake med en ny runde oddstips!

Forrige uke gikk strålende, og vårt maksbet på 1,80 i odds gikk inn! Barcelona vant uten å slippe inn mål, og vi kunne smile til banken. Vi håper å fortsette med de gode spillene denne uken også! Vi har fått til et spesialspill i samarbeid med fansbet! Gareth Bale scorer og Real Madrid vinner med 2 eller flere til 1,90 i odds! Denne har blitt boostet opp fra 1,65. Spillet finner du under kategorien fansboost.

Spill nummer 1(7 units)
Celta Vigo - Atletico Madrid
Begge lag scorer og over 2,5 mål
@2,65

Celta Vigo imponerte borte mot Levante og vant 1-2. Aspas er i fyr og flamme og jeg tror at Godin og kompaniet kommer til å føle på det i løpet av kampen. Atletico Madrid har ikke vært på sitt beste og tok en knepen 1-0 seier hjemme mot Rayo Vallecano sist helg, men har generelt et godt overtak mot Celta Vigo. Vi krysser fingrene og håper på en underholdende fotballkamp.

Spill nummer 2(8 units)
Real Madrid - Leganes
Bale scorer og Madrid vinner med 2, eller flere mål
@1,90

Vi har fått en oddsboost av fansbet! Dette spillet ligger vanligvis på 1,65 i odds, men har blitt boostet opp til 1,90! Bale har virkelig vist så langt at han er klar til å ta over tronen etter Cristiano Ronaldo. Han scoret og assisterte borte mot Girona, og jeg tror det kan bli gode tall hjemme mot Leganes også. Leganes spilte 2-2 hjemme mot Sociedad der de gjorde et imponerende comeback etter å ha ligget under 0-2. Real Madrid slet mot Leganes under Zidane, men Lopetegui sitt mannskap har vist strålende takter i sesongåpningen. 

Oddsen er levert av vår samarbeidspartner fansbet 

Pmn6