Extra large  orj9709
SCORET TO: Vinicius Jr tegnet seg på scoringslisten ved to anledninger mot Atlético Madrid B søndag formiddag.

Castilla-referat: Atlético Madrid B (B)

Vinicius Jr scoret sine to første mål for Castilla men kunne ikke hindre poengtap i mini El Derbi.

2-2 Darío Poveda (58') - Assist: Joaquín Muñoz

Etter å ha slått Las Palmas Atlético 2-0 forrige helg så var det duket for en skikkelig godbit søndag formiddag i Majadahonda. Real Madrid Castilla møtte rivalen Atlético Madrid B på Estadio Cerro del Espino i det som med andre ord var et mini El Derbi Madrileño. Santiago Solari mønstret eksakt samme startellever som de som slo Las Palmas Atlético forrige helg, noe som med andre ord betydde at Vinicius Jr fortsatte ute på venstrekanten.

Real Madrid Castilla XI: Zidane - López, Sánchez, de la Fuente, Fernández (Zabarte 84') - Jaume, Seoane - Franchu (Calderón 89'), Fidalgo (de Frutos 69'), Vinicius - Cristo

Det ble en hektisk åpning på kampen og etter bare fire minutter måtte Luca Zidane plukke ballen ut av eget nett. Etter kun fire minutter ble et frispark slått innover og Atlético Madrid B-forsvarer Samu Araújo hadde løpt seg fri. Spanjolen overlistet Luca Zidane i Real Madrid Castilla-målet og det sto 1-0 i Majadahonda. Det var imidlertid ikke lenge hjemmelaget skulle være i ledelsen, for kun minutter senere rullet Real Madrid Castilla opp et vakkert angrep. Álvaro Fidalgo, Cristo González og Vinicius Jr kombinerte seg imellom og Cristo spilte sistnevnte igjennom. Alene med Miguel San Román gjorde den unge brasilianeren ingen feil og han trillet inn 1-1-scoringen.

Real Madrid tok etterhvert mer over oppgjøret og ti minutter etter scoringen var Cristo González svært nære å tegne seg på scoringslisten. Spanjolen klemte til med venstrefoten fra enden av 16-meteren, men dessverre for Real Madrid Castilla så gikk skuddet på innsiden av stolpen og ut. Et kvarter senere skulle dog Miguel San Román plukke ballen ut av nettet nok en gang. Franchu og Jaime Seoane kombinerte fint og sistnevnte spilte ballen videre til Vinicius Jr. Brasilianeren dro seg innover og klemte til fra rundt 20 meter, og ballen gikk som et prosjektil opp i det lengste krysset, og gjestene hadde snudd kampen.

En fartsfylt omgang fortsatte og etterhvert så ble det med strekk i begge lag. Atlético Madrid B kom seg etterhvert mer inn i kampen etter at Real Madrid Castilla hadde styrt store deler av førsteomgangen, og ti minutter til pause vartet Luca Zidane opp med en god redning. Atlético Madrid Bs Pinchi headet godt mot Castilla-målet, men Luca vartet opp med en god redning og hindret scoring. Sekunder før pause kom vertene nok en gang til en god mulighet, denne gang med Darío Poveda. Spanjolen ble spilt alene med Luca Zidane men akkurat i det han skulle avslutte så fikk Javi Sánchez satt inn en matchvinnende takling som blokkerte skuddet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-2 til Real Madrid Castilla.

Andreomgangen levde ikke opp til den fartsfylte førsteomgangen som de fremmøtte på Estadio Cerro del Espino. Etter sjansefattige første 15 minutter av den andre omgangen så skulle hjemmelaget utlikne. Darío Poveda ble spilt igjennom av Joaquín Muñoz og trillet inn utlikningen bak Luca Zidane. I etterkant så ble Santiago Solari sendt på tribunen etter å ha klagd på dommeren. Rett før situasjonen så lå både en spiller fra Atlético Madrid B og en spiller fra Real Madrid Castilla nede, og argentineren mente at dommeren skulle ha stoppet spillet. Resten av omgangen var preget av tøffe dueller og lite finspill, og kampen ebbet etterhvert ut i 2-2 og det ble poengdeling i mini El Derbi.

Castillas beste: Vinicius Jr