Extra large  3rm8012thumb
BELGIA; Courtois er tilbake med det belgiske landslaget etter at de kom på tredjeplass i Russland sist VM.

Courtois: – De tuller med meg for La Décima

Courtois har sakte men sikkert begynt å etablere seg i klubben og pratet nylig om forholdet sitt til sine nye lagkamerater og klubb.

Courtois var målvakt for byrivalen Atlético Madrid i Champions League-finalen 2014 da Real Madrid vant La Décima i Lisboa. Fire år senere har han nå signert for klubben han har drømt om å spille for siden han var en liten guttunge. Tidligere denne uken pratet han med belgisk presse om de første ukene i sin nye klubb. 

Noen ganger tuller de med meg for finalen i Lisboa, som jeg tapte med Atlético. De er en konkurransedyktig gjeng som ønsker å fortsette å vinne. De første dagene i klubben var jeg litt over alt, fra medisinsk sjekk til presentasjonen. Det er da man virkelig innser hvor stor denne klubben er. Jeg er spesielt glad for å kunne se barna mine hver dag, selv om min yngste på 16-måneder er for ung til å skjønne det.

Det tok en liten stund før Courtois fikk sin debut for klubben, men han forstår grunnen bak det. 

Jeg ankom sent til pre-season, så det er normalt. I tillegg kjente jeg litt smerter i kneet etter den andre treningsøkten, så det ga mening at jeg måtte trene godt i flere uker for debuten. Treneren har håndtert situasjonen på en fantastisk måte. Jeg er glad for at jeg fikk muligheten til å spille sist helg. 

Videre pratet han om de kommende kampene for det Belgiske landslaget, samt nominasjonen til Årets Keeper av FIFA

Vi tar hver eneste kamp seriøst, selv mot Skottland og Island. Jeg tror ikke overgangen til Real Madrid hjalp meg å bli nominert. Vi får se om jeg vinner, jeg håper i alle fall at jeg gjør det.

Fortjener Courtois å vinne prisen for Årets Keeper? 

Pmn6