Extra large h 01 dani ceballos 697500052
LITE SPILLETID: Det ble veldig lite spilletid på unge lovende Dani Ceballos forrige sesong.

Ceballos: – Zidane stolte ikke på meg

Ceballos er for tiden på landslagssamling på Spania og i den anledning tok han en prat med MARCA.

Dani Ceballos ble forrige sesong hentet fra Real Betis og det var knyttet store forventninger til spanjolen som tidvis hadde herjet i både Betis og det spanske U21-landslaget. Man kan trygt si at ting ikke gikk som forventet for spanjolen som slet noe kolossalt med å få spilletid under Zinedine Zidane. Nå har ting endret seg og under Lopetegui fikk han starte sesong-åpningen mot Getafe. Han har i tillegg også blitt tatt ut i den spanske landslagstroppen som skal delta i Nations League av ny trener, Luis Enrique.

Under forrige sesong var jeg både frustrert og irritert på Zidane. Det var en periode i sesongen da Kroos og Modric begge var skadet, men han endret spillestilen og ga tillit til andre spillere. Vi var 15 poeng bak Barcelona og hadde kun Champions League å fokusere på, men likevel fikk jeg ikke spille.

Lopetegui

Han prøver å implementere sine ideer, og måten vi spiller på er helt annerledes enn forrige sesong. Han liker et seriøst lag som har mye ballbesittelse. Han er angrepsorientert og det passer oss utmerket bra. Lopetegui er for meg den beste treneren vi kunne fått for å erstatte Zinedine Zidane.

Motgang

Forrige sesong var skuffende for min del, men jeg har lært av det og blitt en mer moden fotballspiller. Målet mitt er å triumfere i Real Madrid, og jeg vil gi alt for å prestere for denne klubben.

Kjærligheten til Real Betis

En dag vil dere forstå hvorfor jeg forlot Real Betis, og da vil dere se at jeg ikke er en dårlig person. Jeg ser alle kampene dere spiller og feirer som om jeg er en av de på banen. Sånn er Sergio Ramos også, han er fremdeles opptatt og bryr seg om hvordan Sevilla gjør det. Ditt første lag er alltid noe spesielt, og følelsene og kjærligheten til det laget vil bli med deg resten av livet.

Cristiano Ronaldos kommentar (samholdet i Juventus er bedre).

Vi har alltid vært en familie i Real Madrid. Jeg vet ikke om kommentarene hans var siktet direkte mot Real Madrid, men det var ingen problemer forrige sesong og han var på lik bølgelengde som oss.
I Real Madrid har det alltid vært gode spillere. Cristiano er ikke lenger her, men resten av oss jobber for å oppnå våre mål. Benzema, Bale og Asensio har gjort det meget i sesongstarten. Cristianos 40 scoringer er vekke, men vi kan klare det uansett.

Er du glad i Ceballos?

Pmn6