TØFT: Real Madrid Castilla og Unión Adarve spilte en tøff og jevn kamp søndag formiddag.

Unión Adarve 0-0 Real Madrid Castilla
Campo García de la Malta, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 3
Søndag 9. september, kl. 12:00

Søndag formiddag var det duket for den tredje ligakampen for Real Madrid Castilla i Segunda B, gruppe 1. Santiago Solaris menn tok den korte turen til Campo García de la Malta for å møte Madrid-laget Unión Adarve, som sto med to poeng etter sine første to seriekamper. Etter forrige helgs thriller av en fotballkamp mot Atlético Madrid B så jaktet Real Madrid Castilla tre nye poeng, men dette måtte de gjøre uten Vinicius Jr. Brasilianeren spilte ikke oppgjøret som følge av at Camp García de la Malta er en kunstgress-bane, noe som ikke er ideelt for brasilianeren. Santiago Solari var ei heller ikke på benken denne runden, ettersom han ble sendt på tribunen i forrige helgs kamp.

Real Madrid Castilla XI: Zidane - López, Sánchez, de la Fuente, Zabarte - Jaume, Martín (Fidalgo 75') - Franchu, Seoane, Alberto (García 66') - Gómez (Cristo 82')

Det var hjemmelaget som åpnet søndagens formiddags kamp best. Unión Adarve gikk ut i et voldsomt tempo og presset Real Madrid Castilla fra starten av. Kampens første store sjanse kom etter snaut 20 minutter, og ikke overraskende gikk denne til hjemmelaget. Rett etter en corner ble ballen svingt innover fra høyresiden og en Unión Adarve-spiller fikk stå umarkert på fem meter. Etter en intensiv start så roet kampen seg etterhvert ned og bortelaget kom seg mer inn i kampen. Martín Calderon sto for Real Madrid Castillas første gode mulighet. Spanjolen svingte inn en god corner som nesten gikk rett i mål, men keeperen fikk hansken på ballen. En ganske sjansefattig omgang endte dermed 0-0.

Andreomgangen fortsatte i samme spor som den første. Unión Adarve gikk ut i et meget høyt press, men etterhvert dabbet de av og Real Madrid Castilla kom seg mer inn i kampen. Rett før timen var spilt så fikk hjemmefansen hjertet i halsen da keeperen holdt på å miste ballen som bakerste mann. Heldigvis for Unión Adarve så fikk de avverget og det ble ingen scoring. Ti minutter senere scoret hjemmelaget på en corner, men dommeren vinket av scoringen for offside. Stort mer skjedde ikke i en kamp som ellers var svært jevnspilt mellom to formlag. Dermed endte det 0-0 og med poengdeling denne formiddagen i høstværet i Madrid.

Castillas beste: Jaime Seoane