Extra large 1212
FORKLARER: Courtois forklarer hvorfor han ikke møtte på trening for Chelsea før han ble solgt til Real Madrid.

Courtois: – Det er trist...

Thibaut Courtois har snakket med Sky Sports om hvorfor han forlot Chelsea til fordel for Real Madrid.

Den belgiske målvakten gikk fra Chelsea til Real Madrid sent under sommerens overgangsvindu. Overgangen vekket reaksjoner fra Chelsea-fansen, på grunn av måten Courtois presset frem overgangen. Courtois legger ikke skjul på at han blir trist over responsen han har fått fra deler av Chelsea-fansen.  

Det får meg til å føle meg trist og åpenbart vet de ikke hele sannheten. Jeg tror beslutningen ble tatt allerede i mars, og jeg trodde klubben ville godta det. Da overgangsvinduet i England stengte, kom jeg ikke på trening fordi jeg tenkte det beste var å ikke forstyrre laget og troppen. 
Jeg ville ikke skape oppstuss, så åpenbart er det synd siden jeg elsker Chelsea. Jeg elsket å spille der, og jeg er glad for å ha vunnet to Premier League-titler, en Ligacup og en FA-cup. Forhåpentligvis vil de endre mening. Jeg vil alltid se tilbake med en god følelse på tiden i Chelsea.

Mens han snakket om sinne han har følt fra deler av sin tidligere fanbase, påpekte han at andre forstår hvorfor han kom til Los Blancos. 

Jeg vet at mange Chelsea-fans vil forstå min beslutning. Jeg ønsker dem det beste, og jeg er glad for at de har vunnet sine første fire kamper, og jeg håper de kan fortsette og vinne ligaen. 

Etter en uttalelse om nivåforskjellen på Chelsea og Real Madrid ble det litt styr i media for Courtois.

Åpenbart skjer det ting i media når jeg sa det ikke var nok kvalitet i Chelsea. Jeg mente aldri det. Jeg sa bare at det kanskje på trening går litt raskere, men det er på grunn av kvaliteten til Real Madrid, og det sier ikke at Chelsea ikke har kvalitet.  

Til slutt påpekte han igjen at en stor grunn for at han reiste til den spanske hovedstaden var for å komme nærmere barna sine. 

Jeg hadde en sjanse til å komme tilbake til Spania for å komme nærmere barna mine. Det var viktig for meg.  

Hva synes du om måten Courtois forlot Chelsea til fordel for Real Madrid på?

Pmn6