Extra large marcoasensiooooooooooooooooooooooooooooooo
I FORM: Marco Asensio har vist fin form de siste ukene, både for Real Madrid og det spanske landslaget.

Asensio: – Jeg vil ikke avslutte karrieren med draktnummer 20

Marco Asensio snakket med Panenka Magazine om sesongåpningen for Real Madrid.

Marco Asensio har virkelig vist seg fra sin beste side i begynnelsen av denne sesongen. Spanjolen har én assist i La Liga denne sesongen, samt tre framprovoserte straffespark. I ungguttens siste kamp for det spanske landslaget leverte han smått utrolige tre målgivende pasninger og én scoring mot de tapende finalistene fra sommerens verdensmesterskap, Kroatia. Asensio snakket med Panenka Magazine, og han forteller der om sin nye rolle i Real Madrid, draktnummeret sitt, Zidane og tiden på utlån i Mallorca og Espanyol.

Ny rolle i Real Madrid

Med eller uten Ronaldo, jeg har tilnærmet meg den nye sesongen full av håp, med intensjon om å holde på en fast rolle i laget og spille en viktigere rolle. Dette ser ut som at det skjer - jeg har startet sesongen bra og jeg arbeider godt. 

Et nytt draktnummer

Jeg vil ikke avslutte karrieren min draktnummer 20 - jeg tror det forklarer hva jeg føler om det. Ønsker jeg å endre det? Selvsagt, vi får se hva som skjer.

Tiden i Mallorca

På tross av noen gode tilbud fra andre klubber var meg og min familie sikre på hva som var best for oss. Vi ønsket å bli på Mallorca slik at jeg kunne fullføre det steget i utviklingen min. Mallorca er en like god som klubb som noen andre til å arbeidet med spillet sitt og det var slik det var. Målet var å komme til et nivå hvor jeg var god nok for førstelaget og bli der. Det var sånn det ble. 

Presset

Presset i Real Madrid er noe helt annet enn det jeg opplevde i Mallorca, hvor du noen ganger kunne høre folk på tribunen rope: "Løp, du leker med pengene til barna mine". 

Espanyol-erfaringen

Det var en god sesong for meg, jeg spilte fast og forbedret spillet mitt; det var et helt annet type press på grunn av lagets usikre posisjon på tabellen. Men det var bare bra for meg, den beste læringen du kan få. 

Zidanes påvirkning

Han pleide å fortelle meg at jeg ikke skulle involvere meg i ting som ikke skjer i midt eget hode, å ignorere det som skjer utenfor klubben. Fordi folk sier mange ting - spesielt når du spiller for Real Madrid, det er mange forventninger til deg. Han fortalte meg å bare fokusere på fotball, med å sørge for at familielivet mitt var stabilt og sikkert, og ikke kaste bort alt som hadde fått meg til dette punktet. 

Beste øyeblikk i Real Madrid så langt

Champions League-kvelder på Santiago Bernabéu. Ingen andre kamper kan sammenlignes med dem - kvartfinaler, semifinaler, å måtte snu oppgjøret, å måtte få en scoring. 

Finaler vs. hjemmekamper i Champions League

Altså, Champions League-finaler er også hyggelige. Men når du spiller hjemme, folket er bak deg og gjør atmosfæren spesiell, de får laget til å få vinger og fly - det er en fantastisk følelse å kjenne på.

Synes du Asensio burde ha fått draktnummer 7 før sesongen?

Pmn6