Extra large 22qq
KLAR: Alvaro Odriozola sier han er i bra form og er klar til å spille på lørdag.

Odriozola: – Det er hard kamp om plassene

Alvaro Odriozola sier han er klar til å kjempe om plassen på verdens beste lag.

Den nyinnkjøpte spanjolen har ennå ikke spilt for Real Madrid i en offisiell kamp. På lørdag kan muligheten endelig komme for den hurtige høyrebacken. Han sier blant annet i intervjuet at han blir imponert over de gode spillerne i klubben, som Bale og Modric, og at det spanske landslaget spiller fantastisk fotball og han nyter å se de spille.

Ankomme Real Madrid

Når du ankommer Madrid 22 år gammel vet du at det er verdens beste klubb og konkurransen om en plass i startelleveren er hard. Jeg er moden nok til å vite at den eneste hemmeligheten er å jobbe hardt. Fotball setter hindringer foran deg når du minst venter det, men jeg er nå i topp form og føler meg selvsikker. Vi har noen veldig viktige kamper som venter oss, og vi må være på hundre prosent

"The Best"

Modric er den som fortjener prisen. Han har vunnet Champions League, han har tatt Kroatia til VM-finalen, han ble nummer to i VM og alle vet at vi er forelsket i måten han spiller på og derfor er han den som fortjener prisen.

Gareth Bale

Jeg ser han trene hver dag og spille kamper, og han overrasker meg fordi han er en flott spiller som gjør ting som andre spillere ikke gjør. Han er ikke bare en fantastisk spiller, men også en topp person.

Debut på lørdag

Ja, det ville være spesielt. På et hvilket som helst stadion og mot et hvilket som helst lag er det spesielt å debutere for Real Madrid. Jeg er klar for den muligheten, jeg har prøvd å gjøre en fordel av å ha en pause for å komme i bra form. Jeg er klar til å debutere så snart som mulig.
Jeg har funnet meg til rette veldig raskt. Jeg kjente mange spillere fra landslaget og vi var lagkamerater der. I garderoben er vi en familie og alle behandler alle veldig bra. Nå er det på tide å gjøre seg klar til å spille og starte å tenke på å spille fotball.

Marco Asensio

Jeg kjente ham allerede fra U21-landslaget. Jeg sa for en tid siden at han kommer til å bli en av de beste spillerne i spansk fotballhistorie, og han viser det. Han har fantastiske kvaliteter, og jeg forutsier at han har en flott sesong.

Det spanske landslaget

Landslaget har startet en ny periode, og i går nøt jeg virkelig å se de spille. Vi skal jobbe for å komme tilbake sammen med dem. Faktumet er at det er så mange Real Madrid-spillere på landslaget som viser den harde jobben som klubben har gjort i det siste. I går var det mange medspillere involvert. Jeg var veldig stolt av å være der og kjempe med dem. Det er veldig bra at det er spanske spillere på en klubb som Real Madrid.

Kan Odriozola klare å kjempe seg til en fast plass på Real Madrid?

Pmn6