Extra large marii
7: Mariano Díaz er klubbens nye nummer 7.

Mariano: – Nummeret påvirker meg ikke

Mariano har tatt en prat med den spanske radiokanalen, COPE.

Noen få dager før overgangsvinduet stengte ble det klart at Mariano vender hjem. Spissen som tidligere har spilt for Castilla og noen få kamper for Real Madrid hadde tilbud fra Sevilla og interesse fra mange andre klubber, men til slutt fikk han ønsket sitt oppfylt, og vendte hjem. Når det deretter ble klart at han fikk draktnummer 7 vakte det sterke reaksjoner blant flere av supporterne.

Jeg skjønner at draktnummer 7 betyr mye i denne klubben, men den var ledig så da valgte jeg å ta den. Det er en ære og bruke samme draktnummer som tidligere legender som Jaunito, Butragueño, Raúl og selvfølgelig, Cristiano Ronaldo har brukt. Jeg vet ikke om noen andre ville ha nummeret, eller kanskje de ikke turte å velge det.
Asensio har fortalt meg alt og jeg har gratulert han med de to scoringene hans for Spania. Vi er gode venner, og jeg skjønner at han ikke vil bruke draktnummer 20 resten av karrieren, men slike ting er ikke så viktig. Man må fokusere for å bli så god som man kan bli.

Komme tilbake

Alt skjedde så raskt. Jeg ble så glad når Real Madrid ringte og sa at de ville at jeg skulle returnere igjen. Julen ringte meg, og nå er jeg der jeg ønsker å være. Jeg hadde ikke forventet at dette skulle skje.

Enighet med Sevilla

Agenten min har allerede snakket om dette. Sevilla var interesserte i meg og det setter jeg pris på, men når klubben i mine drømmer og i mitt hjerte ringer da er valget ganske enkelt.

Foreldrene

Faren min heter Mariano og moren min heter Mariana. Faren min styrer et treningssenter, mens moren min er arbeidsledig for øyeblikket. Hun var gymlærer før.

Debut

Jeg vet ikke når debuten kommer, men jeg jobber hardt for at det skal skje så raskt som mulig. Jeg vil fortsette å kjempe hardt.

Ambisjoner

Målet mitt er å score så mye som mulig og vinne titler med denne klubben.

Noen misliker deg fordi du kom hit som erstatteren til Ronaldo...

Det irriterer meg ikke, det gjør meg enda mer motivert.

Beste spiller i verden?

Luka Modric for øyeblikket.

Alkohol

Aldri. Jeg har prøvd vin og øl men jeg liker det ikke. Jeg er mer en Fanta- eller Neste-type.

Spania

Jeg drømmer om at Luis Enrique skal ringe meg, men da må jeg jobbe hardt og få spilletid i Madrid.

Neymar eller Mbappé?

Det må du spørre Florentino Pérez om. Begge to er veldig gode spillere.
Pmn6