Extra large bale potm
MÅNEDENS SPILLER: Gareth Bale ble kåret til månedens spiller av Mahou Cinco Estrellas.

Mahou fem stjerner

Gareth Bale ble kåret til månedens spiller i august av Mahou Cinco Estrellas.

Gareth Bale har hatt en flott start på årets sesong, noe som har resultert i prisen for månedens spiller i august. Gareth  Bale var nominert sammen med lagkameratene Kroos, Asensio, Nacho og Sergio Ramos.Det var tre kamper som var aktuelle i august, altså de offisielle kampene. Dette gjelder både kampene mot Getafe og Girona i La Liga, samt den europeiske supercupen mot Atlético Madrid i Tallin. Det vil si at kampen mot Leganés den 1. september ikke gjaldt i denne avstemningen. Fasiten for den walisiske lynvingen etter disse kampene er to scoringer og to målgivende pasninger. Bale har forøvrig fortsatt sin gode form også inn i september både for Real Madrid og det walisiske landslaget. 

Les også: Bales fantastiske augustform

Bale spilte alle kampene for Real Madrid i augustmåned, med 120 minutter mot byrival Atlético, 77 minutter mot Getafe og 87 minutter mot Girona på Estadi Municipal de Montilivi. I den europeiske supercupen serverte waliseren et fantastisk innlegg til Karim Benzema med høyrebenet. Franskmannen gjorde ingen ingen feil og headet inn utligningen. I La Liga-åpningen mot Getafe scoret Gareth Bale Real Madrids andre mål etter godt forarbeid av Asensio og en god avslutning av Bale. I kampen mot Girona registrerte Bale to målpoeng, da han først scoret 3-1-scoringen, før han nok en gang la til rette for Karim Benzema som økte til 4-1. 

Det er altså bryggeriselskapet Mahou Cinco Estrellas som deler ut prisen for månedens spiller. Selskapet er Madrid-basert og de har derfor samarbeid med Real Madrid og en rekke andre Madrid-klubber, blant annet Atlético Madrid, Leganés og Getafe. De har også samarbeid med flere La Liga 123-klubber. Det er fansen som stemmer fram hvem som blir kåret til månedens spiller, og dette foregår på Mahous Twitter-sider, samt på Real Madrid-appen. 

Synes du at Bale fortjente prisen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07