Extra large  1rm0300
STORSPILTE: Asensio storspilte for Spania mot Kroatia. Unggutten var delaktig i 5 av 6(!) mål mot VM-finalisten!

Ukens oddstips: LaLiga runde 4

Ukens oddstips er endelig tilbake etter landslagspausen.

I forrige runde av ukens oddstips fikk vi boostet en odds etter vårt eget ønske. Vi valgte at Bale skulle score og at Los Blancos skulle vinne med 2+ mål mot Leganés. Det spillet gikk inn uten problemer og vi kunne smile hele veien til banken. Nå er landslagspausen endelig over, og det er på tide å finne noen nye spill til denne helgens LaLiga. Her er våre to utvalgte spill:

Spill nummer 1(7 units)
Valencia- Betis
Begge lag scorer: JA
@ 1,71

Betis klarte endelig å score mål i ligaen sist serierunde. Det var ingen ringere enn Joaquin som satte inn seiersmålet hjemme mot Sevilla.  Dette kan være vendepunktet for Betis, og jeg vil tro at det blir en jevnspilt kamp borte på Mestalla. Valencia har åpnet sesongen svakt, men begge lagene har scoret i deres 2 av 3 kamper denne sesongen. Valencia klarte ikke å putte ballen i mål borte mot Espanyol. Vi håper på en jevnspilt fotballkamp med mange mål.

Spill nummer 2(3 units)
Athletic Bilbao- Real Madrid
Første målet blir scoret med hodet
@ 4,80

Lav innsats, men et godt spill. Athletic har hodespillere som Aduriz, Inaki Williams og Raul Garcia, mens de helhvite har Gareth Bale, Sergio Ramos og Karim Benzema. Det har vært jevnt hver gang disse lagene har møttes på nye San Mamés. Vi håper det ikke blir like jevnt i morgen kveld og at lokomotivet fra Madrid fortsetter i samme spor som til nå. Et annet spill som er verdt et forsøk er Real Madrid vinner og begge lag scorer til 2,40 i odds.

Oddsen er levert av FansBet.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07