Extra large aa1a
UTFORDRENDE: Julen Lopetegui forventer at kampen mot Athletic blir en tøff kamp.

Lopetegui før kamp: Athletic Club (B)

Julen Lopetegui møtte pressen før oppgjøret mot Athletic på San Mames lørdag kveld.

Lørdag tar Real Madrid turen til Baskerland for å møte Athletic på fremmed gress. Endelig er det duket for klubbfotball igjen etter sesongens første landslagsopphold. Flere Real Madrid-spillere storspilte for landslaget sitt, så det blir spennende å se om formen også er på topp mot Athletic. Lopeteguis menn har fått en fin start på sesongen med full pott etter tre kamper, mens baskerne bare har spilt to kamper. Det har endt med en seier og en uavgjort. Av erfaring vet vi at å møte Athletic på San Mames er en tøff oppgave, så alt ligger til rette for en spennende kamp.  Lopetegui har snakket med pressen, og uttalte seg blant annet om La Liga-kamper i USA, troppen og lørdagens motstander. 

Landslagsopphold

Når det er internasjonale pauser, vet vi hva vi kan forvente. Spillerne kommer tilbake når de kommer tilbake, og vi prøver å dra nytte av den lille tiden vi har til å fokusere på ligaen, som er konkurransen det skal spilles kamp i nå. 

Kampen

Det kommer til å bli en flott kamp, fin, spennende og krevende på et fantastisk stadion mot en motstander som har forberedt seg i 15 dager og venter på oss. Vi må være klar for hva som venter oss for å komme godt ut av denne kampen. 

 Athletic

Vi forventer et veldig bra Athletic-lag, et lag som vil tvinge oss til å gjøre en bra opptreden for å slå de. De har forberedt seg på kampen veldig bra, de har spillere tilbake, og de vil sikkert tvinge oss til å spille en bra kamp.

Rotasjoner

Roma-kampen kommer, men vi tenker bare på Athletic-kampen. Vi må møte kampene fulle av energi.  Vi tar hensyn til omstendighetene vi er i, men vi ser etter den beste måten å vinne en veldig viktig kamp mot Athletic.

 La Liga-kamp i USA

Jeg har allerede gitt min mening, og jeg er ikke for det. Hvert lag må ha utgangspunkt i samme grunnlag for å holde konkurransen rettferdig.

Karim Benzema

Jeg er ikke overrasket, han er en flott fotballspiller som er på topp, i god alder og i fin form.  Vi vil at han skal fortsette å gjøre det han gjør eller enda bedre. Spillerne er de som spiller og de må overvinne de vanskelighetene vi står overfor.

Gareth Bale

Bale har kommet tilbake i god form fra Wales-kampene. Han spilte den siste kampen på søndag og hadde tid til å restituere. Jeg liker ikke priser veldig mye, men hvis det må være en pris, er det jo bra de går til spillerne mine.

Forventete startere

Jeg har 24 forventete startere i min gruppe, alle kan være en starter. Vi ser alltid etter de beste alternativene for hver kamp. Selvfølgelig, når kampene spilles, vil det være spillere som spiller flere og andre mindre. Jeg tenker at vi har et balansert lag forberedt på en krevende sesong.

 Dani Ceballos

Han er kommet tilbake veldig godt forberedt og har grepet sin mulighet i pre-season. Hardt arbeid gir belønning, han har fått en fin start på sesongen. Han må nå være konsekvent. Dani er på rett spor.

 Marco Asensio

Marco har spilt mange minutter for oss, både til høyre og til venstre. Han har mye mobilitet og et flott skudd. Det er en av hans store styrker.

 Zinedine Zidane

Det er en personlig beslutning. Hvis han ønsker å trene igjen, er det selvfølgelig gode nyheter fordi han er en god trener.

 Landskamper

Vi har spillere i mange lag, ikke bare i Spania, de er alle de samme for oss. Vi prøver å analysere hvordan de er, kampene de har spilt og derfra tar vi beslutninger. De seks spillere som var med Spania veldig bra. Vi er glade for at våre spillere er lykkelige. Vi krysser fingrene våre slik at de kommer tilbake friske og det er slik det har vært, selv om noen er mer slitne enn andre. 

Hva tenker du om det Lopetegui sa?

Pmn6