Extra large mayo
UTLÅN: Når Real Madrid signerte Mariano, ble det klart at Mayoral ble sendt på utlån til Levante.

Mayoral: – Mariano er grunnen til at jeg dro

To uker før overgangsvinduet stengte virker det uaktuelt at Mayoral skulle forlate klubben.

For mange virket det usannsynlig at Mayoral kom til å forlate Real Madrid på utlån da det gjenstod bare et par uker av overgangsvinduet. Grunnen til det var at han var det andre klare valget på spissplassen, bak Benzema. Det så lenge ut til at Los Blancos ikke kom til å forsterke denne posisjonen noe ytterligere i overgangsvinduet. Men bare noen dager før overgangsvinduet stengte signerte Real Madrid Mariano.  Da hadde ikke Borja Mayoral noe særlig valg, og forlot Real Madrid til fordel for Levante på lån, i håp om å være lengre fremme i køen om spilletid der. Nå har Borja Mayoral vært på pressekonferanse for sin nye klubb og snakket om situasjonen.

Marianos ankomst

Jeg tror at jeg fortsatt ville vært hos Real Madrid hvis Mariano ikke ankom. 

Julen Lopetegui

Jeg snakket med Julen Lopetegui to uker tidligere og han fortalte meg at han ville at jeg skulle bli. Alt kan skje, og i overgangsmarkedet er to uker en evighet.

Klubbvalget

Jeg hadde muligheten til å gå til Sevilla, Alaves eller Levante. Alt skjedde så fort og jeg måtte bestemme meg fort. Jeg så at Levante begynte sesongen godt, og at de spilte med to framme, men jeg har også snakket med treneren siden juni, og de viste interesse for meg. Alt pekte på at jeg skulle fortsette i Real Madrid, men så endret alt seg.

Har du troa på Borja Mayoral i Levante? (Artikkelen er skrevet av Sjur Tveito)

Pmn6