Extra large jailoo
INTENST: Det ble en intens og spennende kamp på San Mamés mot Athletic Club.

Lopetegui etter kamp: Athletic Club (B)

Julen Lopetegui møtte pressen etter kampen mot Athletic Club.

Real Madrid og Athletic Club barket sammen på San Mamés lørdag kveld, og kampen overgikk alle forventninger. Det var en kamp som var preget av vanvittig høyt tempo, mye frem og tilbake og masse gule kort. Kampene mellom disse to lagene er i ferd med å utvikle seg til et "hatoppgjør" og gårsdagens kamp forsterket det inntrykket ytterligere. Til tross for en god kamp ble ikke resultatet helt optimalt, og det endte med uavgjort og poengdeling. Etter kampen møtte Julen Lopetegui pressen for å oppsummere kampen.

Les også: Athletic Club 1-1 Real Madrid

Alt vi manglet var det siste målet som dessverre aldri kom. Vi skapte mange sjanser og hadde dobbelt så mange forsøk som motstanderen vår. De spilte en god kamp og var enormt gode i mannsmarkeringene. Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen i andre omgang. Det var en intens affære, som det så ofte blir på San Mamés.
Vi gjorde bytter som vi følte var nødvendige å gjøre. Vi skapte mange sjanser og spilte en god andreomgang etter min mening. Vi var klart det beste laget i andreomgangen og hadde fortjent å få med oss mer enn et uavgjort.

Intensiteten

Det handler ikke om det. Problemet var at vi ikke var i stand til å sette sjansene våre. Athletic er et vanskelig lag å spille mot.

Mariano

Vi kunne ha brukt han, men Bale var sliten og da var det rett å sette innpå Lucas som bidro til å skape en del sjanser på kanten.

Kroos

Han har god erfaring i å spille både dypt i banen og lengre fremme i banen. Han er en utmerket spiller som gjør alt han blir bedt om.

Isco

Ingenting har endret seg, og jeg stoler fullt og fast på han og resten av laget.

Hva synes du om at Mariano ikke ble byttet inn?

Pmn6