Extra large  3am7732thumb
FØRSTE POENGTAP; Real Madrid gikk på sesongens første poengtap etter å ha spilt 1-1 mot Athletic Bilbao.

Spillerkommentarer: Athletic Club (B)

Sergio Ramos, Marcelo, Isco og Kroos pratet med pressen etter lørdagens kamp på San Mamés.

Sergio Ramos

Det er krevende å spille kamper her. Vi var alle klar over at dette ville være en av de tøffeste bortekampene denne sesongen. Fansen står virkelig bak laget sitt, samtidig som Athletic vet hva kampen krever. Vi visste det ville bli en tøff test. I første omgangen slet vi med å trille ballen rundt men vi forbedret oss etter pausen, noe man kan se på sluttresultatet. Det er et litt skuffende resultat fordi vi ville sikre tre poeng men nå må vi fokusere på vår neste kamp.
Jeg må se kampen på nytt og analysere den men vi manglet fart for å skape rom de første 45. De forsvarte seg bra, det vet hvordan man skal forsvare kollektivt og forbli kompakte, det er vanskelig å kreve noe fra dem. I andre omgangen klarte vi å bryte gjennom den fremste linjen med press og spilte generelt bedre. 
Vi er dedikerte i jobben vår så det har ingenting å si hvem som spiller. Vi vet at vi må gi alt og vinne tre poeng hver eneste kamp, derfor likte vi ikke å spille uavgjort. Vi spiller alltid for å vinne så vi må forbedre en del ting.

Marcelo

Resultatet er litt skuffende. Vi håpet å komme mer rettferdig ut av kampen, noe som ville vært casen hadde vi vunnet. Vi ga alt og vi forbedret oss i andre omgangen men vi må se fremover og tenke på den neste kampen. Vi hadde ballen en del og skapte sjanser men det ville seg ikke for oss. Vi har et fantastisk lag som spilte bra, men vi klarte ikke vinne denne kampen.
Vi ønsket ikke tape poeng. Vi manglet litt tålmodighet. Etter at vi slapp inn, ble vi for desperate raskt, men sånn er fotballen. Vi var nære tre poeng. Vi gir alt vi har.

Isco

San Mamés er en tøff arena å spille på. Athletic gjorde livet vanskelig for oss, man har en spiller på seg hele tiden – over alt. Vi slapp inn et tidlig mål men vi fortjente mer i andre omgangen. Vi reiser hjem med et poeng, noe som ikke er idealistisk, men bedre enn ingenting. Vårt naturlige konkurranseinstinkt er tydelig. Vi har vunnet tre kamper på rad og møtte en tøff motstander i kveld. Kanskje vi manglet tålmodighet og produktivitet foran mål, men vi er fullstendig selvsikre som et lag. 
Kampen krevde at vi klarte å holde på ballen, forflytte oss og utnytte åpningene i forsvarspillet deres. Vi fant dem, men vi manglet kvalitet i siste trekk og foran mål. Konkurransen i denne troppen er unik, vi har en lang sesong foran oss, vi trenger alle sammen. Vi må være forberedt og fortsette å forbedre oss. 
Jeg scoret mitt første mål på hodet på debuten min for fem år siden, nå har jeg gjort det igjen, selv om det ikke er min sterkeste side. Vi må fokusere på Champions League nå, som er vår turnering, vi ønsker å få en best mulig start.

Kroos

Jeg nøt posisjonen jeg spilte i dag, jeg har spilt der tidligere. Jeg kan holde igjen ballen og bevege laget gjennom pasningsspillet mitt. San Mamés er et tøft sted å spille, noe vi har sett tidligere sesonger. Athletic opprettholder et høyt press og er aggressive, men vi presterte å finne veien forbi linjen deres. De har spillere som kan bryte gjennom raskt ved kontringer og gjør det ekstra vanskelig for oss.
Vi ønsket å starte bakfra og produserte en bedre andre omgang, både med og uten ball, samtidig som vi skapte sjanser. Vi ga ikke bort ballen like ofte, noe som er bra. Vi forbedret oss og jaktet tre poeng. De er et godt resultat på en vanskelig arena. Jeg syntes fortsatt ikke vi har spilt en dårlig kamp denne sesongen.

Er du enig i det Kroos sier?

Pmn6