Extra large cl 2015
ENDELIG: Champions League er endelig tilbake etter en lang sommerferie!

Ukens oddstips: Champions League-Spesial

Verdens beste og største turnering er endelig tilbake!

Vårt samarbeid med FANSBET  har fungert strålende, og vi fortsetter å legge ut spill også i Champions League! Det er mange spennende kamper på agendaen denne uken. Tittelforsvarer Real Madrid skal ta i mot Roma hjemme på Estadio Santiago Bernabéu, Atletico Madrid skal til Monaco og Valencia  får et storfint besøk av den gamle damen og Cristiano Ronaldo. Her er ukens oddstips!

Spill nummer 1(7 units)
Real Madrid- AS Roma
Real Madrid vinner og begge lag scorer
@ 2,05

Real Madrid har hatt en strålende start på årets sesong og står med ti poeng på fire kamper i ligaen. Los Blancos har hatt en bedre start enn på flere og og jeg tror at den gode formen fortsetter også i Champions league. De helhvite har vunnet den gjeveste turneringen tre ganger på rad, og er soleklare favoritter hjemme mot Roma. Sistnevnte har fått en tøff start i ligaen og står med kun fem poeng på fire kamper i Serie-A. Hovedstadslaget sliter spesielt defensivt, og var utrolig svake i helgens kamp hjemme mot Chievo Verona. Roma ledet 2-0 til pause, men slapp inn to mål i den andre omgangen. Kampen endte 2-2. Roma har et bra lag og jeg tror Dzeko og co kan skape problemer for vårt til tider uorganiserte forsvar. Jeg tipper en 3-1 seier i favør Real Madrid.

Spill nummer 2(4 units)
Liverpool- Paris Saint-Germain
Liverpool vinner og begge lagene scorer
@ 2,90

Fin odds. Liverpool fortsetter der de slapp sist sesong og har full pott etter fem kamper i Premier League. Det samme har PSG i i den franske ligaen, men der er konkurransen betydelig mindre etter at Monaco har svekket seg enormt de siste to sesongene. Anfield er et fort der Liverpool som regel aldri taper. Paris Saint-Germain mangler Marco Verratti som soner karantene etter det røde kortet han pådro seg mot Real Madrid, og stiller mest sannsynlig med midtstopper Marquinhos sentralt på midtbanen. Salah, Firmino og Sadio Mané er i fyr og flamme om dagen og alle forventer mange mål. Jeg tipper 4-2 til hjemmelaget.

Oddsen er levert av FANSBET.

Hvis dere ønsker at vi skal gi fansbet en forespørsel angående et spill etter deres ønske, vennligst skriv deres ønskede spill i kommentarfeltet. Dette gjelder helgens kamper, ikke midtukens Champions League.

Gleder du deg til Champions League?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07