Extra large benzemaaa
POSITIV: Karim Benzema gleder seg til den nye sesongen med Champions League-fotball.

Benzema: – Real Madrid er den beste klubben i verden

Karim Benzema satt seg ned med Codere og snakket blant annet om årets Champions League.

Karim Benzema tok seg tid til å prate litt med en av Real Madrids offisielle sponsorer, Codere. Real Madrids nummer ni har levert en strålende sesongåpning for Los Blancos og franskmannen står med fire mål på like mange kamper i La Liga. På onsdag møter Real Madrid fjorårets overraskelseslag og semifinalist AS Roma på Santiago Bernabéu i årets første kamp i Europas gjeveste klubbturnering, Champions League. Benzema har i den anledning svart på en rekke spørsmål angående Champions League og dens betydning for klubben, motstanderen på onsdag, Lopetegui, og motivasjon for å bli bedre og levere som Real Madrids tredjekaptein. 

Champions League

Denne turneringen er på et helt annet nivå. Hver kamp er viktig, ingen er lette, og det er én av tingene jeg liker. Real Madrid er den beste klubben i verden. Du må være suksessfull hvert år. Jeg håper at vi er heldig som i fjor i årets Champions League fordi det er veldig viktig for oss. 
Vi vet at det er mange sterke lag, men om jeg skulle sagt hvem som er en av favorittene vil det alltid være Real Madrid. I denne klubben er alltid målet å vinne alt og spille bra, vi må gi opp mye for å være fokusert på å vinne. 

Roma

Som alltid, den første kampen på hjemmebanen er alltid viktig. Vi er nødt til å ha ballen og vi er nødt til å kontrollere tempoet i kampen. Roma er et bra lag med veldig gode spillere. 

Motivasjon

Hver kamp kommer med sin egen motivasjon, og jeg tenker alltid på å score mål, gi målgivende pasninger og å hjelpe laget med å vinne. I år er jeg tredjekaptein og jeg må vise fram en rekke ting. 

Lopetegui

Det er bra fordi han er en trener som liker fotball, ballbesittelse og at vi spiller bra med godt press etter å ha mistet ballen. Det er veldig bra for oss. 

Talent

Jeg kommer aldri til å glemme min første dag her fordi det var min første dag i klubben i mine drømmer. Talent er veldig viktig, men det aller viktigste er hardt arbeid. Du kan oppnå mye med talent, men du må jobbe hardt for å nå det høyeste nivået. 
Pmn6