Extra large  3am1068
PK: Julen Lopetegui snakket med pressen før kampen hjemme mot AS Roma.

Lopetegui før kamp: Roma (H)

Julen Lopetegui snakket med pressen før sesongen første kamp i Champions League.

Real Madrid fikk det tøft borte mot Athletic Club lørdag kveld, men det er allerede klart for ny kamp i morgen. Det er duket for Champions League og Real Madrid tar i mot AS Roma på Santiago Bernabéu. De helhvite har hatt en bedre start på sesongen enn laget fra den italienske hovedstaden, men det blir på ingen måter en enkel kamp for Los Blancos. Italienerne har forsterket seg i sommer. De har mistet Radja Nainggolan, men har hentet   Steven N`zonzi og Justin Kluivert blant annet. Førstnevnte kommer til å bli en viktig brikke for forrige sesongs semifinalister. Dette hadde Lopetegui å si før kampen:

Vi gleder oss til Champions League og har store ambisjoner. Jeg kan ikke beskrive hvor stolt jeg er av å være her. Vi gleder oss, men det blir ingen enkel kamp mot Roma. Forrige sesong slo de ut Atletico i gruppespillet og Barcelona i kvartfinalen. De har forsterket i sommer, og vi står ovenfor en meget tøff oppgave i morgen.

Aggressive motstandere

Jeg forventer en tøff og jevn kamp. De kommer til å gjøre det tøft for oss. Roma frykter ingen og er veldig flinke til å presse. Det blir tøft.

Tre Champions League-trofeer på rad

Det er ikke noe annet å gjøre enn å ta av seg hatten for spillerne og trenerne. Nå går jeg inn i hver turnering med store ambisjoner og selvtilitt.  Det er normalt med stort press i Real Madrid.

Den sportslige utviklingen til Varane

Alle spillerne har stor erfaring, og det å vinne fotball-VM er noe han kommer til å ha med seg resten av livet. Alt dette gjør ham til en bedre spiller med mer erfaring og selvtilitt. Vi er lykkelige over å ha spillere som Varane, Ramos, Nacho og Vallejo i klubben.

Spillestil

Det avhenger av kampene. I helgens kamp måtte vi øke tempoet fordi vi slet mot et godt Athletic-lag. Vi må la ballen gå raskt mot slike motstandere som presser høyt.

Målvaktene

Jeg kommer ikke til å si noe. Vi må velge mellom mange fantastiske målvakter og jeg er sikker på at vi tar riktig valg. Vi får se hvordan det uvikler seg etterhvert. Keylor er meget god. Han kjemper til siste sekund akkurat som resten av spillerne.

Marcelo og Modric

Etter et tøft fotball-VM har vi måttet få dem i gang gradvis. Ting vil flyte bedre etter hvert. Vi kommer til å forsøke å ta de riktige valgene. Modric har det bra, og blir bedre og bedre for hver dag. Han hadde et meget tøft VM, og det vil ta tid før han er tilbake på sitt beste nivå.

Mariano og Vinicius

Jeg kommer ikke til å si noe. Vi må velge mellom mange fantastiske målvakter og jeg er sikker på at vi tar riktig valg. Vi får se hvordan det uvikler seg etter hvert. Keylor er meget god. Han kjemper til siste sekund akkurat som resten av spillerne.

Cristiano Ronaldo

Jeg ønsker kun å fokusere på mine egne spillere. Jeg er sikker på at vi vil gjøre det bra i alle turneringer.

Hva synes du om det Lopetegui hadde å si før kampen mot AS Roma?


Pmn6