Extra large julen
PK: Julen Lopetegui møtte pressen etter seieren over Roma.

Lopetegui etter kamp: Roma (H)

Julen Lopetegui snakket med pressen etter seieren over Roma.

Real Madrid åpnet Champions League-sesongen med å ta imot Roma på Santiago Bernabéu, og det ble en festaften for de fremmøtte. Los Blancos valset over italienerne og ga seg ikke før det sto 3-0. Etter kampen var det en fornøyd trener som møtte pressen.

Vi spilte en god kamp mot en tøff motstander som kun var et mål unna å spille finale i Champions League forrige sesong. Vi spilte veldig bra og fortjente disse tre poengene. Det jeg er mest fornøyd med er alle sjansene vi skapte.
Dette er bare starten, og nå gjelder det å flytte fokuset vekk fra Champions League siden vi skal spille mot Espanyol på lørdag. Vi har jobbet sammen i tre måneder og laget vokser for hver dag som går. Vi må ikke slippe oss ned, vi må fortsette å jobbe mot vår neste kamp som er om tre dager.

Mariano

Dette er hans hjem. Han vet akkurat hvordan det er i Real Madrid og han vet hvor viktig Champions League er for klubben. Han har fantastisk innstilling og gir alltid alt han har.  Hvis du jobber hardt får du belønning, og det fikk han i dag. 
Jeg har veldig gode spillere som viser fantastisk innstilling, og som jobber som dyr hver eneste dag på feltet.  Jobbe hardt er den eneste måten man kan oppnå suksess på.

Asensio

Real Madrid har mange gode spillere og 14 spillere får spille kamp. En trener må plukke ut laget ut fra motstander og det han tror kommer til å skje under kampen. Han spilte en veldig god kamp i andreomgangen etter at han ble byttet inn.

Isco

Det var en veldig krevende kamp, men vi fikk mer rom og tid utover i andreomgangen. Isco ga alt for laget i denne kampen og han gjorde det godt, i likhet med resten av laget. 

Målvakt-situasjonen

Uansett hva vi velger vil det være et godt valg. Vi har ingen problemer med dette.

Bale

Han spilte en veldig god kamp, men jeg vil gi honnør til hele laget som spilte veldig godt.

Hva synes du om det Lopetegui sier?

Pmn6