Extra large  2rm4675thumb
COMEBACK; Mariano banka inn et nydelig mål i sitt comeback-debut for klubben.

Spillerkommentarer: Roma (H)

Midtbane-trioen og Mariano pratet med pressen etter gårsdagens seier over Roma i Champions League.

Modric

Vi spilte som et lag og spilte bra gjennom hele kampen, skapte mange sjanser - jeg tror vi kunne scoret flere mål. Det var en veldig komplett innsats. Jeg føler meg bedre, det tærer på fysisk og psykisk å spille VM. Jeg føler meg bedre for hver dag og håper jeg kan nå nivået jeg viste sist sesong, og i kveld.  
Casemiro, Kroos og jeg har spilt sammen i over tre år og jeg er komfortabel med dem, men alle er her for å hjelpe laget. Vi er fornøyde med alle lagkameratene våre. Vi har spilt sammen lenge og kjenner hverandre igjen med øynene lukket. Ceballos og de andre gjør en god jobb.
Jeg er veldig glad for at Bernabéu synger om Ballon d’Or og støtten jeg får fra fansen og laget. Selvfølgelig ønsker jeg å vinne men jeg er ikke opphengt i det. Individuelle priser er hyggelige men ikke viktige.

Kroos

Vi er fornøyde med seieren. Jeg tror vi spilte bra og på et høyt nivå. Champions League er spesielt men vi tenker allerede på lørdagens kamp fordi vi ønsker å vinne igjen etter å ha tapt to poeng.

Casemiro

Det var en perfekt kamp, vi spilte veldig bra. Vi kontrollerte kampen mot et lag som nådde semi-finalen i fjor. Vi må anerkjenne at vi spilte en god kamp. Vi tar med sjansene vi skapte. Det krever mye å skape 30 sjanser mot et taktisk lag som vet å forsvare seg, som Roma. 
Det er veldig lett å spille med Luka og Toni. Vi har spilt sammen så lenge og vunnet mange titler sammen. Det er lett å spille ved deres side, det sitter på så mye kvalitet. Vi er selvsikre og kjenner hverandre godt. Mariano var klar for å spille sin første kamp og bevise Bernabéu hva han er verdt. Man kan se at han er en god spiller som kommer til å være viktig denne sesongen. Han scoret et herlig mål.

Mariano

Jeg er veldig glad for å starte med seier og mål. Jeg følte støtten og gleden fra fansen, bade under oppvarming og da jeg kom på. Jeg er veldig takknemlig for hvordan de tok meg imot. 
Jeg klarte ikke vente lenger. Jeg jobber hardt hver dag for å betale tilbake støtten fansen viser meg. Å bære nummer syv på ryggen er en enorm ansvarlighet fordi spillerne før meg som denne drakten tilhørte er alle legender. Planen min er å fortsette å jobbe hardt, vi er et lag og lagkamerater; ikke rivaler. Alle gratulerte meg etter kampen, noe jeg setter pris på. Jeg syntes laget har startet sterkt, vi spiller bra og prøver å gå så langt som mulig denne sesongen. 
Pmn6